Beşiktaş'ta Talisca defteri kapanmıyor: Resmi görüşmeler başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Talisca defteri kapanmıyor: Resmi görüşmeler başladı

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi, taraftardan gelen yoğun talep doğrultusunda Anderson Talisca için transfer görüşmelerine başladı. Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a 10 milyon euro öneren siyah-beyazlılar beklemeye geçti.

Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak Beşiktaş'ta transfer dönemi durgun geçiyor. 

Geçtiğimiz sezon özellikle Şenol Güneş'in takımın başına geçmesinin ardından yükselişe geçen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları taraftarın beklentisinin çok uzağında kaldı.

Taraftarlar sosyal medyada üzerinden yönetime yoğun transfer baskısı yaparken, ilgilerin odağındaki isim ise 2016-2018 yılları arasında Beşiktaş'ta görev yapan ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Brezilyalı yıldız futbolcu Anderson Talisca oldu.

Beşiktaş'ta Talisca defteri kapanmıyor: Resmi görüşmeler başladı

YÜKSEK MAAŞI SIKINTI OLDU

2018 yılında siyah-beyazlı takımdan ayrıldıktan sonra her transfer döneminde adı Türk takımlarıyla anılan Talisca, bu transfer dönemini de boş geçmedi. Beşiktaş taraftarının ısrarla transfer edilmesini istediği, teknik direktör Şenol Güneş'in takımda görmek istediğini açıkladığı oyuncuyu almak ise çok zor. Suudi Arabistan'ın Al Nassr kulübünde oynayan Brezilyalı futbolcunun yüksek maaşı ve bonservis bedeli, bu transferi zora sokuyor.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Beşiktaş, Suudi Arabistan kulübüne Brezilyalı oyuncunun durumunu sordu ve yaklaşık 10 milyon euro içeren bir teklif sundu. Anderson Talisca'nın da Türkiye'ye dönmek istemesi üzerine transfer görüşmelerinin sıklaştığı öğrenildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak:Yeni Şafak

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...