Beşiktaş'tan 2 transfer birden! Yeni 10 numara 2014'te 75 milyon euroydu

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Beşiktaş'tan 2 transfer birden! Yeni 10 numara 2014'te 75 milyon euroydu

Spor Haberleri  / Ajanslar

Transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala Beşiktaş İtalyan orta saha Gagliardini ve Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez ile masaya oturdu.

Devre arası transfer döneminde yavaş kaldığı için eleştirilen Beşiktaş Yönetimi, bu hafta tüm kartlarını oynayacak.

GAGLİARDİNİ SÜRPRİZİ

Akşam'da yer alan habere göre; Orta saha rotasyonunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Monza forması giyen Roberto Gagliardini için teklif yaptı.

Monza'dan henüz bir cevap gelmese de Beşiktaş'ın yaklaşık 5 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı ve bu miktarın üstüne çıkmayacağı söylendi.

Beşiktaş'tan 2 transfer birden! Yeni 10 numara 2014'te 75 milyon euroydu

1 GOL 1 ASİST

Bu sezon Monza formasıyla 22 resmi maça çıkan Roberto Gagliardini bu karşılaşmalarda 1 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

JAMES RODRİGUEZ BEŞİKTAŞ'A GELİYOR

Marca'da yer alan habere göre James Rodriguez, Sao Paulo teknik direktörü Thiago Carpini ile yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak istediğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Thiago Carpini şu ifadeleri kullandı:

"Birlikte geçirdiğimiz süre kısa oldu. Sezon öncesi yaptığımız testlerde baldırında küçük bir sakatlığa rastladık. Zaten Milli Takım'da da bu sakatlığı yaşamıştı ve bir an önce forma giymesi için onunla ilgilenmeye başladık ama kendisi takımdan ayrılmak istediğini söyleyerek yanıma geldi. Süreci doğru takip etmekte fayda var, bu teknik bir karar değil, kulüp kararı değildi. Bu onun kararıydı."

Beşiktaş'tan 2 transfer birden! Yeni 10 numara 2014'te 75 milyon euroydu

Adı Beşiktaş ile anıldıktan sonra Sao Paulo'nun oynadığı son karşılaşmada kadroda olmayan James Rodriguez sürpriz bir kararla Brezilya ekibinden resmen ayrıldı.

14 MAÇTA 1 GOL 3 ASİST

Bu sezon Sao Paulo formasıyla 14 resmi maça çıkan James Rodriguez bu karşılaşmalarda 1 gol 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...