Bravo Prekazi, bravo Prekazi! Cevad Prekazi imzalı Galatasaray formasını depremzedeler için sattı, sıra Partizan formasında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bravo Prekazi, bravo Prekazi! Cevad Prekazi imzalı Galatasaray formasını depremzedeler için sattı, sıra Partizan formasında

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın unutulmaz Yugoslav'ı Cevad Prekazi, çok değerli Galatasaray formasını imzalayıp, gelirini depremzedelere bağışlamak üzere açık artırmaya çıkarmıştı. 65 yaşındaki eski futbolcunun imzalı Galatasaray forması 210 bin TL'ye satıldı. Prekazi bu kez de yıllarca formasını giydiği Sırp ekibi Partizan'ın kendi adına özel ürettiği formayı açık artırmaya çıkardı.

Galatasaray formasını 1985-91 yılları arasında giyen ve Türk futbolunda çok özel bir yere sahip olan Cevad Prekazi, depremzedeler için açık artırmaya çıkardığı imzalı formasının 210 bin TL karşılığında satıldığını açıkladı.

Prekazi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için imzalı formasını açık artırmaya çıkarmıştı.

65 yaşındaki efsane futbolcu, formanın en yüksek teklif olan 210 bin TL karşılığında satıldığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Cevad Prekazi, bağış dekontunu da paylaşarak, "Birçok insana yardımcı olmasını umuyorum. Lütfen destek olmaya devam edelim" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/DzevadPrekazi/status/1625038310031646725   

SIRA PARTİZAN FORMASINDA

Prekazi bu kez de yıllarca formasını giydiği Sırp ekibi Partizan'ın kendi adına özel ürettiği formayı açık artırmaya çıkardı.

"Formasını yıllarca giydiğim Partizan’ın adıma özel çıkardığı ve imzaladığım formamı 16.02.2023 Persembe 19:45’e kadar en yüksek teklif veren kisiye geliri  @ahbap veya @GalatasaraySK'nın mobil WC’li Konteyner ve temel ihtiyaçlar için başlattığı hesaba bağışlamasını isteyeceğim"

AS Monaco'ya 35 metreden attığ unutulmaz frikik golü sonrası maçı anlatan TRT spikeri İlker Yasin'in "Bravo Prekazi, bravo Prekazi" repliği hala hatırlanıyor. 

"Bravo Prekazi, bravo Prekazi! Cevad Prekazi imzalı Galatasaray formasını depremzedeler için sattı, sıra Partizan formasında

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...