Burak Yılmaz ayrılığı açıkladı! Yeni görevi ve adresi belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Burak Yılmaz ayrılığı açıkladı! Yeni görevi ve adresi belli oldu

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Sezon başı Hollanda ekiplerinden Fortuna Sittard ile uzun süreli 5 yıllık sözleşme imzalayan Burak Yılmaz, 2 sene futbol oynadıktan sonra kalan 3 sene için antrenör olarak çalışacağını açıklanmıştı. İki taraf arasında yaşanan anlaşmazlıklar sonrası Türk golcünün sezon sonunda emekli olacağı belirtildi.

Geçen yıl A Milli Takım'ı bıraktığını açıklayan Burak Yılmaz, bu sezon da futbolu bırakma kararı aldı. Lille ile Fransa'da 2 yıl geçirdikten sonra Hollanda ekibi Fortuna Sittard ile 2+3 yıllık sözleşme imzalayan 37 yaşındaki oyuncunun 2 sene oynadıktan sonra kariyerine antrenör olarak devam edecekti.

Burak Yılmaz ayrılığı açıkladı! Yeni görevi ve adresi belli oldu

(Fotoğraflar Burak Yılmaz Twitter hesabından alınmıştır)

 

BURAK YILMAZ VEDA ETTİ

Burak Yılmaz'ın sezon sonunda ayrılacağı konusunda Fortuna Sittard tarafından da açıklama geldi. Bir dönem Konyaspor forması da giyen kulüp yöneticisi Sjoerd Ars, Voetball International'a yaptığı açıklamada Türk golcünün artık devam etmek istemediğini söyledi.

Burak ile 5 senelik sözleşme imzalandığını aktaran Ars, "Başlangıçta yaptığımız plan farklı bir şekilde gerçekleşecek. Durumu hakkında birbirimizle görüşüyoruz. Burak artık futbolcu olarak devam etmek istemediğini söyledi. Antrenörlüğe odaklanmak istiyor." ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz ayrılığı açıkladı! Yeni görevi ve adresi belli oldu

ARS: HENÜZ RESMİLEŞMEDİ

Henüz ayrılığın resmileşmediğini dile getiren Ars, "Her iki taraf için de bazı şeylerin tartışılması gerekecek." görüşlerini paylaştı. Bu sezon Fortuna Sittard ile 27 maça çıkan Burak Yılmaz, 9 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Burak Yılmaz'ın yeni sezonda Türkiye'ye dönerek antrenörlük eğitimlerine devam edeceği öğrenildi. Türk yıldızın adı Beşiktaş ile de anılmıştı. Şenol Güneş ile iyi anlaşan Burak'ın yardımcı antrenör olarak kulübe döneceği iddia edilmişti.

BURAK YILMAZ AYRILACAĞINI AÇIKLADI

Resmi sosyal medya hesabından açıklama yapan Burak Yılmaz, "Gelecek sezon Fortuna Sittard'da olmayacağım. En kısa zamanda başkan ve yönetimle yaşananları anlatacağım." ifadelerini kullanarak Hollanda ekibine veda edeceğini duyurdu.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...