Burak Yılmaz Fiorentina iddiası... Yeni takımı sorulunca "Bende kalsın abi" demişti

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Burak Yılmaz Fiorentina iddiası... Yeni takımı sorulunca "Bende kalsın abi" demişti

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Burak Yılmaz'ın yeni takımın Serie A'nın köklü kulübü Fiorentina olacağı iddia edildi. Başarılarla dolu iki sezonluk Lille kariyeri sona eren 36 yaşındaki santrfor, Beşiktaş defterini ise tamamen kapatmıştı.

Burak Yılmaz Fiorentina'ya mı transfer oluyor... 36 yaşına gelen ve "4 yıl daha oynarım" diyen tecrübeli santrforun görüştüğü kulüplerden biri de Fiorentina... Mor Menekşeler milli yıldıza iki yıllık sözleşme önerdi. Burak Yılmaz katıldığı bir televizyon programında "Avrupa'da bir takımdan 5 yıllık teklif aldım. 2 sene futbolculuk, 3 sene hocalık. Yüzde 60 anlaştık..." demişti.

TÜRKİYE'YE DÖNMEYECEK

Burak Yılmaz Türkiye'ye dönmeye ise sıcak bakmıyor. Menajerlerine "Avrupa'da kulüp bulun" talimatı veren Kral, Beşiktaş iddiaları için, "Beşiktaş’a transfer olmayacağım. Bunu çok net söyleyeyim. Beşiktaş da beni istemiyor zaten. Bana karşı bir tasarrufları yok" ifadelerini kullanmıştı. Adana Demirspor'la ise ücret konusunda anlaşamadı.

YENİ ADRESİ İTALYA

Serie A'nın köklü kulüplerinden Fiorentina, Burak Yılmaz'ın tecrübesinden yararlanmak istiyor. 2000'lerin başında Fatih Terim'in çalıştırdığı Mor Menekşeler geçen sezonu ilk 10'da tamamlamış ancak Sırp yıldız Vlahovic'i Juventus'a satmıştı.

Teknik direktörlüğünü Vincenzo İtaliano'nun yaptığı Fiorentina ile Burak Yılmaz arasındaki görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...