Çağlar Söyüncü La Liga devi Atletcio Madrid'le 4 yıllık anlaşma sağladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Çağlar Söyüncü La Liga devi Atletcio Madrid'le 4 yıllık anlaşma sağladı

SPOR Haberleri

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, bir süredir transfer görüşmesi yürüttüğü Atletico Madrid'le el sıkıştı. 5 sezonluk Leicester City macerası bu yaz sona erecek olan 26 yaşındaki stoper, La Liga deviyle 4 yıllık anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor.

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü, La Liga devi Atletcio Madrid'le 4 yıllık anlaşma sağladı. Leicester City ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 26 yaşındaki stoper, İspanyol kulübüne bedavaya transfer oldu.

Premier League'den düşmeme savaşı veren Leicester City'de bu sezon yeni sözleşmeye yanaşmadığı için yönetimden teknik ekibe Çağlar için "oynatmayın" tavsiyesi gitmişti. Bu sezon İngiliz ekibinde yalnızca 6 maçta forma giyebilen milli futbolcu bir süredir Atletico Madrid'le görüşme halindeydi.

DİEGO SİMEONE ÇOK İSTİYORDU

Altınordu altyapılı Çağlar Söyüncü, 2018'de  Bundesliga ekibi Freiburg'dan Leicester City'ye 21.10 milyon euro bonservis karşılığında transfer olmuştu. Atlecio Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin Çağlar'ı özellikle istediği biliniyor. 

Söyüncü, A Milli Takım formasını ise 53 kez giydi.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1651248556441755649

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...