Chelsea'den Fenerbahçe'ye yıldız transferi! Ali Koç İngiliz milli oyuncuyu getiriyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Chelsea'den Fenerbahçe'ye yıldız transferi! Ali Koç İngiliz milli oyuncuyu getiriyor

SPOR Haberleri

Miguel Crespo'ya gelen teklifleri değerlendirme kararı alan Fenerbahçe'nin Chelsea'den Ruben Loftus-Cheek'i kadrosuna katmak istediği öğrenildi. İngiliz milli oyuncuyu gözüne kestiren Sarı-lacivertliler, sezon sonunda transferi bitirmek istiyor.

Fenerbahçe, Avrupa'dan talipleri olan Miguel Crespo'yu şartların oluşması halinde satma kararı aldı. İtalya ve İspanya'ya gitmesi beklenen Crespo'dan elde edilecek geliri kullanmak isteyen Sarı-lacivertliler,  Chelsea forması giyen Ruben Loftus-Cheek'i listeye ekledi. Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçeli gözlemciler, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu yakın takibe aldı. 

Chelsea'den Fenerbahçe'ye yıldız transferi! Ali Koç İngiliz milli oyuncuyu getiriyor

FENERBAHÇE'DEN LOFTUS-CHEEK ATAĞI

Chelsea ile 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ruben Loftus-Cheek'i uygun bir bonservise bitirmek isteyen Fenerbahçe'nin sezon sonunda resmi teklif yapacağı iddia ediliyor. Bu sezon İngiliz ekibinde 28 maç çıkan yıldız oyuncu, 1 asist yaptı. Gözden düşen Loftus'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Chelsea altyapısından yetişen İngiliz milli oyuncu, toplam 5 kupa kazandı. 2 Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Loftus-Cheek, Dünya Kulüpler Kupası ve UEFA Süper Kupa ve Avrupa Ligi  şampiyonluğu elde ederek tarihe geçti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...