Uğurcan Çakır ve Ronaldo aynı takımda buluşuyor iddiası! Milli kaleciye 5 talip

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Uğurcan Çakır ve Ronaldo aynı takımda buluşuyor iddiası! Milli kaleciye 5 talip

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor'un 27 yaşındaki kalecisi Uğurcan Çakır için Avrupa'dan ve Suudi Arabistan'dan taliplerin olduğu iddia edildi. Milli kaleciyi satma ihtimali olan Karadeniz ekibinin belirlediği bonservis belli oldu.

Trabzonspor'da bu sezon formsuz bir görüntü çizen Uğurcan Çakır'a 5 takımın talip olduğu iddia edildi. Bu kulüpler arasında Cristiano Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr'ın da olduğu öğrenildi.

Fransız devi Monaco olmak üzere Zenit, Nottingham Forest, Al-Nassr ve Sheffield United'ın yakından takip ettiği Uğurcan için henüz net bir karar almayan bordo-mavili ekibin, beklentilere uygun bir teklifin gelmesin durumunda oyuncunun satışına onay verebileceği konuşuluyor.

Uğurcan Çakır ve Ronaldo aynı takımda buluşuyor iddiası! Milli kaleciye 5 talip

UĞURCAN ÇAKIR TRABZONSPOR'DAN AYRILACAK MI?

Geçen sezon elde edilen Süper Lig ve TFF Süper Kupa şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan Uğurcan, Avrupa'da oynama hayalinin olduğunu söylemine rağmen takımda kalmıştı. Son haftalarda yediği goller nedeniyle eleştirilen milli kaleci, A Milli Takım'daki yerini de Mert Günok'a kaptırdı. Stefan Kuntz'un yedek bıraktığı Uğurcan, "Ligdeki performansa göre mi orda oynatılıyor yoksa milli takımdaki performansa göre mi oynatılıyor onu çözemedim. Çünkü milli takımda son oynadığım maçlarda kötü bir performans sergilemedim ve kesilmeyi hak etmedim." demişti.

Uğurcan Çakır ve Ronaldo aynı takımda buluşuyor iddiası! Milli kaleciye 5 talip

UĞURCAN ÇAKIR'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Daha önce verdiği röportajda Avrupa hedefi olduğunu itiraf eden Uğurcan Çakır, "Sözleşme imzaladıktan sonra gitmek istiyor diye söylüyorlar. Bir çok teklif geldi ama benim nasıl bir duruş sergilediğimi biliyor başkanlarımız. Trabzonspor menfaatine göre hareket edeceğimi her zaman söyledim. Şehrimi ve takımımı çok seviyorum. Bu takım için sonuna kadar mücadele ederim. Gelen teklif olursa gidebilirim hangi lig olduğu önemli değil" görüşlerini dile getirdi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...