Çifte takviye yapıldı, sakatlar döndü, rekabet kızıştı! F.Bahçe'de stoperde yarış var

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Çifte takviye yapıldı, sakatlar döndü, rekabet kızıştı! F.Bahçe'de stoperde yarış var

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Avrupa’daki son maçlarına stopersiz kalan Fenerbahçe'de, ara transferde yapılan çifte takviye ve sakatların dönüşüyle rekabet kızıştı.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Becao ve Djiku’nun eş zamanlı sakatlığıyla  çıkmak zorunda kalan Fenerbahçe’de şimdi iki forma için tam altı isim mücadele ediyor

KABUS SONA ERDİ

Yıllardır en büyük sıkıntıyı stoper mevkiinde yaşayan Fenerbahçe, Ali Koç döneminde en çok transferi de bu bölgeye yapmıştı. Koç başkanlığında 14 stoper transfer eden sarı lacivertlilerde Peres henüz üçüncü maçta sakatlanıp sezonu kapattı. Sonrasında da Becao ile Djiku sakatlar kervanına katıldı. Öyle bir an geldi ki, Fenerbahçe; Samet, Avrupa kadrosunda olmadığı, Serdar Aziz de sakatlandığı için Konferans Ligi’ndeki son maçlarında Oosterwolde-Yusuf Akçiçek, Yusuf Akçiçek-İsmail ikilisiyle oynarken grubu Djiku-Oosterwolde’ye kapattı.

Çifte takviye yapıldı, sakatlar döndü, rekabet kızıştı! F.Bahçe'de stoperde yarış var - 1. Resim

ÇAĞLAR'IN YERİ GARANTİ

Devre arasında Samet’i gönderen Fenerbahçe, önce Bonucci, sonra Çağlar Söyüncü takviyesi yaparak savunmasını güçlendirirken, Djiku ile Becao’nun da sakatlıktan kurtulmasıyla Serdar Aziz dâhil beş üst düzey stopere sahip oldu. Oosterwolde’nin de aday olduğu bu mevkide İsmail Kartal’ın tercih edebileceği altı isim iki forma için kıyasıya bir yarış içinde. Çağlar’dan vazgeçmeyi düşünmeyen İsmail Kartal, bu oyuncunun yanında Becao’yu görevlendirip, diğer isimleri rotasyonda kullanmayı planlıyor.

Çifte takviye yapıldı, sakatlar döndü, rekabet kızıştı! F.Bahçe'de stoperde yarış var - 2. Resim

PREMİER LİG TAKİPTE OSAYİ'NİN YILDIZI PARLIYOR

∂ Jesus döneminde kulübeye hapsolunca takımdan kopma noktasına gelen Osayi, İsmail Kartal’la parlamaya devam ediyor. Kariyerinin en skorer dönemini geçiren Nijeryalı yıldızı İngiltere’den Crystal Palace, Wolwerhampton ve Leeds United, Fransa’dan Rennes takip ediyor. F.Bahçe, 2020-21 sezonunun devre arasında 500 bin avroya aldığı Osayi için ara dönemde gelen 10 milyon avroluk teklifi reddetmişti.

TAKIMLA ÇALIŞTI İRFAN CAN SEVİNDİRDİ

Kasımpaşa karşılaşması öncesi yaşadığı adale sakatlığı sebebiyle Fenerbahçe’nin son üç maçında forma giyemeyen İrfan Can iyileşti. Milli oyuncu dün takımla çalıştı. İrfan Can’ın Union SG kadrosunda yer alması ancak kulübede beklemesi planlanıyor.

UNİON SG HAZIRLIĞI

∂ Konferans Ligi’nde Union SG’ye misafir olacak Fenerbahçe’de çalışmalar devam ediyor. Sarı lacivertliler dün taktik ağırlıklı bir antrenman yaparken tedavisi süren King dışında bütün oyuncular idmanda yer aldı. İsmail Kartal, takımını turu Belçika’da garantilemek üzere hazırlıyor.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...