Cumhuriyetin 100. yıl anısına Beşiktaş'tan bedava bilet! Gaziantep FK maçına özel dev indirim

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Cumhuriyetin 100. yıl anısına Beşiktaş'tan bedava bilet! Gaziantep FK maçına özel dev indirim

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Beşiktaş, Cumhuriyetin 100. yıl anısına Gaziantep FK ile oynayacağı maçın biletlerinde indirime gitti. Siyah-beyazlılar, en ucuz biletin 29 TL olduğunu açıkladı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Gaziantep FK ile oynanacak karşılaşmada bilet fiyatlarının Cumhuriyetin 100. yıl dönümü nedeniyle Doğu-Batı blokları 100 lira, kale arkası ise 29 lira olduğunu açıkladı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 30 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Tüpraş Stadyumu'nda Gaziantep FK ile oynanacak maçın biletlerinin 28 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de satışa sunulacağı belirtildi.

Açıklamada, "Büyük Beşiktaş taraftarını hem Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşamak hem de Beşiktaşımıza destek olmak için Tüpraş Stadyumu'na davet ediyoruz." ifadeleri yer aldı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1717556937343000649

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...