Sergio Ramos hakkında ilginç detaylar ortaya çıktı! Beşiktaşlı eski yönetici itiraf etti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Sergio Ramos hakkında ilginç detaylar ortaya çıktı! Beşiktaşlı eski yönetici itiraf etti

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Yaz transfer döneminde Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Sergio Ramos, sürpriz bir kararla eski takımı Sevilla'ya imza atmıştı. Beşiktaşlı eski yönetici Serhan Çetinsaya, İspanyol oyuncu hakkında yeni detaylar paylaştı.

Yaz transfer döneminde Beşiktaş asbaşkanlık görevinden istifa eden Serhan Çetinsaya, Sergio Ramos transferine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yeniçağ'dan Aytunç Akın'a konuşan Çetinsaya, "Amartey, Bailly ve Onana'yı bonservisle alacağıma bir tane Ramos alırdım. Gerekirse Colley sakatlığında Necip'i oynatırdım. Keza bir Ramos, iki stopere bedel oynardı. Bugün de gördüğümüz üzere 37 yaşında hala çok üst seviyede. Ramos'un yazın yaptıkları idmanlara bakarsanız, Süper Lig'de değil 37 yaş, 27 yaşında bu idmanları kaldıramayacak futbolcular var." ifadelerini kullandı.

Sergio Ramos hakkında ilginç detaylar ortaya çıktı! Beşiktaşlı eski yönetici itiraf etti

SERHAN ÇETİNSAYA SERGİO RAMOS'UN MALİYETİNİ AÇIKLADI

Sergio Ramos'a ilk resmi teklifi 3 Ağustos günü yaptıklarını açıklayan Serhan Çetinsaya, "Galatasaray da Ramos ile ilgileniyordu. Transfer sürecinde 7 farklı kulüp ile yarıştık. Emre Kocadağ'ın yoğunluğu nedeniyle ben biraz daha etkin rol aldım. Ramos, benim için Beşiktaş'ı layık olduğu dünya vitrinine çıkaracak bir vizyon projesiydi. Konu aslında sadece bir stoper transferi değildi. Ramos transferini hep artıları ve eksilerini düşünerek ilerledim. Ramos'u Beşiktaş'a getirdiğinizde, üzerinden kazanç da sağlayabilirsiniz. Örnek olarak, göğüs sponsorluğu için 6 istediğiniz yerde, Ramos'tan sonra 8 istemeye başlayacaktınız. Stada 10 isterken, 15 istemeye başlayacaktınız." ifadelerini kullandı.

Sergio Ramos hakkında ilginç detaylar ortaya çıktı! Beşiktaşlı eski yönetici itiraf etti

'TÜRKİYE'DE REKLAM FİLMİ GARANTİSİ İSTEDİ'

Ramos transferinin yararlı olacağını belirten Serhan Çetinsaya, şöyle konuştu:

"Maliyeti; 1 milyon euro imza parası, 4 milyon euro yıllık maaşı, 2,5 milyon euro ise menajerlik ücreti vardı. Bu menajerlik ücreti de kendi içinde kıvrımlara ayrılıyordu. Transferde iki farklı menajerlik şirketi vardı lakin söz konusu ücretler 2024-2025 bütçesinde yer alacaktı. Ramos bizden 10 milyon euro kazanmak istediği için 6 milyon euroluk Türkiye'de bir reklam filminde marka yüzü olması konusunda garanti istedi."

"Bu reklam filmi görüşmelerini de bizim yürütmemizi istedi. Ramos, 2 yıllık bir kontrat istiyordu ve Konferans Ligi'nde oynayan bir takıma kesinlikle hayır cevabını veriyordu. Biz kendisini 1+1'e ikna edince çift taraflı fesih hakkı olmasını istedi. 15 Haziran 2024'te bildirmek kaydıyla, iki taraf da kontrattan çıkabiliyordu. Günün sonunda, bugünkü transferlerden alamadığımız verimi görüyoruz."

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...