Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Cüneyt Çakır'a Ahmet Çakar'dan destek

Cüneyt Çakır'a Ahmet Çakar'dan destek

Açıklandığı anda tartışma konusu olan derbi hakemi Cüneyt Çakır'a, Beyaz Futbol programında eski hakem Ahmet Çakar sahip çıktı.

Kaydet
a- | +A

Çakır'ın Türk futbolunun çok önünde olduğunu söyleyen Çakar şunları söyledi:

"BİR TÜRK HAKEMİ İÇİN DÜNYANIN EN ZOR MAÇI"
"Dünya insan olupta hakemlik yapan birisi için en zor maçlar Fenerbahçe- Galatasaray maçlarıdır. Bunu Türk hakemi olarak yönetiyorsan işin daha da zor. Maça Almanya'dan, Avrupa'dan sıradan bir hakem getirsen Cüneyt kadar zorlanmaz. Cüneyt'in futbolcularla ve takımlarla olan mazisi bilinçaltını etkiliyor."

"TÜRK FUTBOLUNUN ÖNÜNDE"
"Cüneyt Çakır açıklandıktan sonra isyan eden taraftar haklı değil. Cüneyt Çakır Türk futbolunun 6 kat önündedir. Çünkü adam Real Madrid, Manchester, Barcelona, Chelsea maçlarını fndık fıstık şeklinde yönetirken, Burada eleştiriliyor."

ÇAKIR'IN YAKALANDIĞI SENDROM
"Ben Cüneyt'te bir şey söylüyorum, yakalandığı sendromun adı sivri olmayım sendromudur. Buna yakalanırsan gideceğin yer eyyam spordur. Cüneyt şimdi dua ediyor, hakemlik bir şey olmasın, maç berabere bitsin. Cüneyt Çakır Avrupa'ya giderken babamı tanımam diyor. "

"TÜRKİYE'NİN TEK DERBİSİ VAR"
Ahmet Çakar, Fenerbahçe Galatasaray derbisine sosyal medyadan gönderme yapan Beşiktaşlı Rıdvan Akar'a "Türkiye'nin tek derbisi var, Beşiktaş derbileri yan sanayi derbidir." şeklinde karşılık verdi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Bilecik Asayiş Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.