Denizlispor zincir kırdı

Denizlispor zincir kırdı
Başlık ResmiDenizlispor zincir kirdi

PTT 1'inci Lig'deki ilk maçında Alanyaspor'u 2-0 yenen Denizlispor, 3 sene sonra sezona galibiyetle başlamanın sevincini yaşadı.

Kaydet
|
Geçen sezon ilk maçında Samsunspor'a deplasmanda 2-1, önceki sezon ise Boluspor'a Bolu'da 1-0 mağlup olan yeşil siyahlı ekip, Alanyaspor'u net bir skorla yenerek taraftarlarına umut saçtı. "İlkler her zaman zordur. Güzel olan da zoru başarmaktır" diyen teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Geçen sezon play off'ta yarı final oynamış, Alanyaspor gibi güçlü bir takımı yenmek bize büyük moral verdi. Bu moralle hedefimize yürüyeceğiz" dedi.
Alanyaspor karşısında özellikle ilk 70 dakikada sergilenen futbola tam not veren Mehmet Altıparmak, şöyle devam etti:
"Fiziksel olarak bu bölümde çok iyiydik, rakibimize üstünlük sağladık. Sonuçta yeni bir takımız. Yeni oyuncular yavaş yavaş uyum sağlıyor. Bu açıdan bakıldığında çok önemli bir galibiyet elde ettik. Oyuncularım müthiş mücadele ettiler. Hepsini alınlarından öpüyorum. Ama sadece bir maç kazandık. Bu galibiyeti unutup, Karabükspor randevusuna hazırlanmak zorundayız."
Bu arada 3 puana sevinen yönetim, sezonun ilk maçını sadece 950 biletli futbolseverin izlemesine üzüldü.

LEANDRİNHO'DAN DUBLE
Denizlispor'un Meksika'nın Atletico San Luis takımından transfer ettiği Brezilyalı Leandrinho, ilk maçında Alanyaspor filelerini 2 kez sarsarak futbolseverlerden ve teknik heyetten tam not aldı. 69'uncu dakikada takımını 1-0 öne geçirdikten 2 dakika sonra penaltıdan alltığı golle galibiyeti sigortalayan 29 yaşındaki Sambacı, "Bana güvenenleri mahcup etmediğim için mutluyum" dedi.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.