Dursun Özbek: Fenerbahçe bizi alkışlayacaktır

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: Anadolu Ajansı

SPOR Haberleri

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden ve önümüzdeki hafta Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak olan Galatasaray'ın başkanı Dursun Özbek, "Fenerbahçe centilmen bir takım, değerli bir camia. Biz sahaya çıkarken herhalde bizi alkışlayacaklardır" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışı sona erdi, şampiyon takım belli oldu. Ligin 36'ncı haftasında Galatasaray, MKE Ankaragücü deplasmanından 4-1 galibiyetle ayrılarak ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

"HAFTALAR ÖNCE 'ŞAMPİYON BELLİ' DEDİM"

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; sarı kırmızılılar gece saatlerinde İstanbul'a geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Herkes çok mutlu. Güzel bir şampiyonluk. Özellikle Cumhuriyet’in 100. yılında, Cumhuriyet’in yüzü Galatasaray sloganımızla beraber bu sene Galatasaray şampiyon oldu. Herkese kutlu olsun" dedi.

"Emeği geçen herkese; futbolcularımıza, teknik kadroya, yöneticilerime, camiama çok teşekkür ediyorum" diyen Özbek, "Bizi desteklediler. Biz de onlara söz verdiğimiz gibi Cumhuriyet’in 100. yılında şampiyon olduk. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ben haftalar önce söyledim; şampiyon belli dedim. Şampiyon belli şimdi ikinci ve üçüncüye bakacağız" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE BİZİ ALKIŞLAYACAKTIR"

4 Haziran'da NEF Stadyumu’nda oynanacak Fenerbahçe derbisiyle ilgili de konuşan Özbek, "Onlar centilmen bir takım, değerli bir camia. Biz sahaya çıkarken herhalde bizi alkışlayacaklardır" dedi.

"TAKIM OLARAK İNANMIŞTIK"

Sezonun kırılma anı ile ilgili sorulan soruya cevap veren Başkan Özbek, "Sezon hiç kırılmadı ki, biz başladığımız hızla sezonun sonuna geldik. Kaç haftadır Galatasaray lider, kırılma anı yok. Takım olarak inanmıştık, şampiyonluğumuz kutlu olsun" diye konuştu.

"KUPA ALİ SAMİ YEN'DE"

Şampiyonluk kupasıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile konuştuğunu aktaran Özbek şunları söyledi: "Yönetmeliğe göre şampiyon olduktan bir hafta sonraki iç saha maçına kupa getiriliyor. Zaten Federasyon Başkanı ile konuştum. Pazar günü Ali Sami Yen'de."

Başkan Özbek, açıklamalarının son bölümünde Mauro Icardi’nin geleceğiyle ilgili de bilgiler vererek, "Icardi ile her zaman beraberiz. Bir maçımız daha var onu da oynayalım ondan sonra karar vereceğiz" değerlendirmesinde bulundu. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...