Dursun Özbek'ten Galatasaray - Fenerbahçe finali isteği! Dev maç için TFF'ye çağrıda bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dursun Özbek'ten Galatasaray - Fenerbahçe finali isteği! Dev maç için TFF'ye çağrıda bulundu

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Socar ile imzalanan sponsorluk imza töreni sonrası TFF Süper Kupa finali ile ilgili isteğini açıkladı.

Yeni sezona iddialı hazırlanan Galatasaray, Avrupa maçlarında forma göğüs sponsorlu olacak olan Azerbaycan'ın enerji şirketi Socar ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılılar, bu anlaşmadan senelik 5 milyon euro gelir elde edecek.

Rams Park'ta düzenlenen imza töreninde konuşan Dursun Özbek, "Avrupa'da büyük hedefler doğrultusunda ilerlediğimiz bu yolda SOCAR'ın yanımızda olması çok önemli. Bu anlaşmanın her iki tarafa da büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bu süreç Karabağ ile depremzedeler yararına oynadığımız dostluk maçıyla başladı. Önümüzdeki dönemde Azerbaycan'ın merhum cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'i anmak adına Karabağ ile bir maç yapacağımızın müjdesini de buradan vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek'ten Galatasaray - Fenerbahçe finali isteği! Dev maç için TFF'ye çağrıda bulundu

DURSUN ÖZBEK'TEN BAKÜ İSTEĞİ

Fenerbahçe ile devre arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının Bakü'de oynanabileceğini belirten Özbek, "Bu Federasyon'un veceği bir karar aslında. Çok iyi olur, çok şık olur. Oradaki kardeşlerimizi de memnun etmiş oluruz. Bu konuda ilgili kişilerle temasımızı sürdüreceğiz. İnşallah olur" dedi.

FENERBAHÇE - GALATASARAY SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan TFF, iki takımın Avrupa kupalarında herhangi bir problem yaşamaması için Süper Kupa finalinin devre arasında oynanacağını açıkladı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...