Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Dzeko antrenman kaçırmıyor, bir maçta 5 farklı mevkide oynuyor

Dzeko antrenman kaçırmıyor, bir maçta 5 farklı mevkide oynuyor
Başlık ResmiDzeko antrenman kaçirmiyor, bir maçta 5 farkli mevkide oynuyor

Fenerbahçe'nin Boşnak forveti Edin Dzeko'nun başarılı performansı hem teknik heyetin hem de taraftarların yüzünü güldürüyor.

Kaydet
|

Forma giydiği 33 maçta 22 gol-8 asiste imza atan, Süper Lig'de 27 karşılaşmada 18 gol-5 asistle krallık yarışında zirvede yer alan Edin Dzeko, gençlere taş çıkarıyor.

37 yaşındaki futbolcu, takımın 2-0 kazandığı Hatayspor karşılaşmasındaki performansıyla da alkış aldı.

DZEKO MAÇ İÇERİSİNDE 5 FARKLI MEVKİDE OYNUYOR

Bu sezon ortaya koyduğu gezgin forvet rolünü Mersin'de oynanan maçta zirveye çıkardı. 90 dakika boyuncu 5 farklı mevkide görülen yıldız futbolcu bir de asist yaptı.

İDMAN KAÇIRMA YOK

Özellikle ilk 45 dakikadaki 2 gol ve 1 net pozisyonun hepsinin içindeydi. Kaptanlık bandını takan Dzeko bu sezon hiç idman kaçırmamasıyla da dikkat çekiyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.