Emmanuel Dennis RAMS Başakşehir'de! Transferin son günü altın fırsat...

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Emmanuel Dennis RAMS Başakşehir'de! Transferin son günü altın fırsat...

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

RAMS Başakşehir, Nottingham Forest'ın 25 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Emmanuel Dennis'i kadrosuna kattığını açıkladı. Forest'ın Premier League'e yükseldiği 2022-23 sezonunun yaz transfer döneminde Watford'dan 15 milyon euroya transfer ettiği Dennis, sezon sonuna kadar kiralık olarak RAMS Başakşehir forması giyecek.

RAMS Başakşehir, Premier Lig ekibi Nottingham Forest forması giyen 25 yaşındaki Emmanuel Dennis'i satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.

Turuncu-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest takımında forma giyen Emmanuel Bonaventure Dennis ile 2023-2024 sezonunun sonuna dek satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağladı. Emmanuel Bonaventure Dennis'e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz."

Nijeryalı forvet, kariyerinde ayrıca Zorya Luhansk, Club Brugge, Köln ve Watford formalarını da giydi.

https://twitter.com/ibfk2014/status/1702718926767956452

Emmanuel Dennis RAMS Başakşehir'de! Transferin son günü altın fırsat...

Forest'ın Premier League'e yükseldiği 2022-23 sezonunun yaz transfer döneminde Watford'dan 15 milyon euroya transfer ettiği Dennis, sezon sonuna kadar kiralık olarak RAMS Başakşehir forması giyecek.

STOPERE JEROME OPOKU TAKVİYESİ

Turuncu-lacivertliler, Portekiz ekibi Arouca'dan 24 yaşındaki İngiliz defans oyuncusu Jerome Opoku ile sezon sonuna dek satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağlandığını bildirdi.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Portekiz ekiplerinden Arouca takımında forma giyen Jerome Opoku ile 2023-2024 sezonunun sonuna dek satın alma opsiyonlu kiralık olarak anlaşma sağladı. Jerome Opoku'ya ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" denildi.

Geçen sezon Arouca'da 29 resmi müsabakaya çıkan Opoku, 1 gol ve 1 asist kaydetti.

https://twitter.com/ibfk2014/status/1702411925840101858

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...