Kayserispor Çağdaş Atan konusunda Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na gidiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Kayserispor Çağdaş Atan konusunda Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na gidiyor

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

RAMS Başakşehir'de Emre Belözoğlu'nun ardından teknik direktörlüğe getirilen Çağdaş Atan'ın eski kulübü Kayserispor'la başı derde girdi! Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na gideceklerini açıklayarak başarılı çalıştırıcıya sitem etti.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı milli ara öncesi istidfa edip RAMS Başakşehir'in başına geçen eski teknik direktörleri Çağdaş Atan'a tepki gösterdi. 

TRT Spor'a konuşan Çamlı, Atan'ın ayrılık sürecini eleştirerek şunlar söyledi:

"ÇAĞDAŞ HOCA BİZE YANLIŞ YAPTI"

"Eğer sen gidip başka bir kulüple görüşeceksen ahlaken mevcut kulüp başkanına 'Ben artık burada yoruldum. Misyonumu tamamladım. İzin verirseniz buradan ayrılabilir miyim?' demen gerekiyor. Biz kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Çağdaş Hoca bize bu hatayı yapmıştır.

Bundan sonraki süreci UÇK'de (Uyuşmazlık Çözüm Kurulu) devam ettireceğiz. UÇK ne karar verirse o da razı olacak biz de razı olacağız. Çağdaş Hoca 'transfer yasağının kaldırılmamasını' gerekçe göstererek fesih işlemi başlatmış. Çağdaş Hoca'nın kulübe geldiğinde de transfer yasağı vardı, sözleşmesini 3 yıl uzattığında da vardı."

https://twitter.com/ibfk2014/status/1701174202684817713

BERKAY ÖZCAN 2027'YE KADAR BAŞAKŞEHİR'DE

RAMS Başakşehir, 2019 yılından bu yana kadrosunda yer alan orta saha oyuncusu Berkay Özcan'ın sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 25 yaşındaki futbolcuyla yeni sözleşme imzalandığı belirtilerek şu ifadeler kullanıldı: "Ailemize katıldığı günden bu yana özverisi ve sahadaki mücadelesiyle dikkat çeken Berkay Özcan'a, kulübümüzdeki başarılarının devamını diliyoruz."

Kayserispor Çağdaş Atan konusunda Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na gidiyor

Başakşehir formasıyla 164 maçta 9 gol atıp 8 asist yapan Berkay Özcan, 2019-2020 sezonunda takımıyla şampiyonluk yaşamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...