SON DAKİKA! Başakşehir'de Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı! Sezona 3'te 0'la başlamıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
SON DAKİKA! Başakşehir'de Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı! Sezona 3'te 0'la başlamıştı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

RAMS Başakşehir, Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı. Başakşehir sezona 3 maçta 3 yenilgiyle başlarken gol dahi atamadı. Son olarak evinde Konyaspor'a yenilen İstanbul ekibinde eski teknik direktör Emre Belözoğlu, basın toplantısında "Çalışmalarımızın karşılığını alamıyoruz. En iyi yaptığına inandığımız işi yapmaya devam edeceğiz" demişti.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden RAMS Başakşehir, teknik direktör Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Turuncu-lacivertli kulübün sosyal medya hesaplarından, "Teşekkürler Emre Belözoğlu" başlıklı bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımda, "Teknik direktörümüz Emre Belözoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Emre Belözoğlu ve ekibine, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

"ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALAMIYORUZ" DEMİŞTİ

Başakşehir sezona 3 maçta 3 yenilgiyle başlarken gol dahi atamadı. Son olarak evinde Konyaspor'a yenilen İstanbul ekibinde eski teknik direktör Emre Belözoğlu, basın toplantısında şunları söylemişti:

"Çok üzgünüz. 3’te 0 bizim için alışık olmadığımız ve beklemediğimiz bir süreç. Bu da bizim sınavımız. Genel olarak oyuncuların 90 dakikalık performansından memnunum. Bazı kırılma anları var. Bazen böyle olur. Oyuncularımın emeği için üzgünüm. Çalışmalarımızın karşılığını alamıyoruz. En iyi yaptığına inandığımız işi yapmaya devam edeceğiz."

https://twitter.com/ibfk2014/status/1698401975614767175   

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...