Göksel Gümüşdağ'dan Dubois ve Berkay Özcan açıklaması! Salı günü 3 yıllık imzalayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Göksel Gümüşdağ'dan Dubois ve Berkay Özcan açıklaması! Salı günü 3 yıllık imzalayacak

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Çağdaş Atan'ı yeni teknik direktör olarak belirleyen Başakşehir Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ, transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran Rams Başakşehir, Kayserispor'dan istifa eden Çağdaş Atan ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı.

İmza töreninde transfer sürecine dair konuşan kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş ile anılan Deniz Türüç ve Galatasaray'ın ilgilendiği öne sürülen Berkay Özcan ile Leo Dubois hakkında açıklama yaptı.

Göksel Gümüşdağ'dan Dubois ve Berkay Özcan açıklaması! Salı günü 3 yıllık imzalayacak

GÖKSEK GÜMÜŞDAĞ: BERKAY SALI GÜNÜ İMZALAYACAK

Berkay'ın takımda kalacağını belirten Göksel Gümüşdağ, Türk yıldızın salı günü sözleşmesini 3 yıllık uzatacağını söyledi. Ayrıca Galatasaray'dan Dubois ile ilgilenmediklerini aktaran Gümüşdağ, "Bugüne kadar Galatasaray'daki Dubois ile ilgili bir transfer çalışmamız olmadı." dedi.

Göksel Gümüşdağ'dan Dubois ve Berkay Özcan açıklaması! Salı günü 3 yıllık imzalayacak

DENİZ TÜRÜÇ BEŞİKTAŞ'A GİDECEK Mİ?

Beşiktaş ile anılan Deniz Türüç'ün takımda kalacağını açıklayan Göksel Gümüşdağ, "Deniz Türüç ile ilgili bir şeyden haberim yok. Çağdaş Atan, Deniz'i çok sevdiğini ve sözleşmesinin uzatılmasını söyledi. Beşiktaş'tan teklif de gelmedi, görüşme de olmadı." açıklamasında bulundu.

 

ÇAĞDAŞ ATAN 2025 YILINA KADAR BAŞAKŞEHİR'DE

Rams Başakşehir'in yeni teknik direktörü Çağdaş Atan, heyecanlı ve gururlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

Başakşehir Kulübü, kurumsal yapısını tamamlamış, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi hafızası olan bir kulüp. İnşallah Başakşehir'i tekrar Avrupa'da mücadele eden, zirve yarışının içinde olan bir kulüp haline getirmek istiyoruz.

Bu sezon başlangıç olarak kötü görünse de mevcutta iyi bir kadroya ve yapılacak transferlerle de tekrardan zirve mücadelesi verecek bir kulüp yapısına sahip. Verebileceğimiz tek söz bir önceki günden daha çok çalışmak, Başakşehir'in yapısına uygun futbolu oynatmak, topu talep eden ve oyuna hükmeden bir futbol sergilemek. Hedefimiz, topla hızlı oynayan ve istediği hücum aksiyonlarını gerçekleştirebilen bir oyun sergilemek. Bu da zaten kulübün DNA'sında var. Bunu rahatlıkla gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olsun.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...