Emre Can Borussia Dortmund'la 2026 yılına kadar sözleşme uzattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Emre Can Borussia Dortmund'la 2026 yılına kadar sözleşme uzattı

SPOR Haberleri

Borussia Dortmund transfer döneminde adı farklı kulüplerle anılan 29 yaşındaki Türk asıllı Alman orta saha oyuncusu Emre Can’ın sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatıldığını bildirdi. Emre Can Bundesliga ekibine 2020 yazında 25 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilmişti.

Bundesliga'da şampiyonluğu son maçta kaçıran Borussia Dortmund, Emre Can'ı kadrosunda tutmayı başardı. Türk asıllı Alman futbolcunun sözleşmesinin 2026 yılına kadar uzatıldığını açıkladı.

3 SEZON DAHA DORTMUND'DA

Son 3 sezondur sarı-siyahlıların formasını giyen Emre Can, sözleşmesinin uzatılması sonrası Dortmund’da kendini çok rahat hissettiğini ve çok çalışarak takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak istediğini söyledi.

29 yaşındaki futbolcu, geride kalan sezonda 27’si Bundesliga, 7’si Şampiyonlar Ligi, 4’ü Almanya Kupası olmak üzere toplam 38 maçta forma giyerken, 3 gol, 1 asist katkısı sağladı.

https://twitter.com/BVB/status/1682693125859426304

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...