Attila Szalai Hoffenheim'da! Fenerbahçe futbolcu satışlarında 50 milyon euroya yaklaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Attila Szalai Hoffenheim'da! Fenerbahçe futbolcu satışlarında 50 milyon euroya yaklaştı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai, Hoffenheim ile transfer görüşmeleri için İstanbul’dan ayrıldı. Bundesliga ekibinin Fenerbahçe'ye Szalai için en az 15 milyon euro bonservis ödemesi bekleniyor. Sarı-Lacivertliler şimdiye kadar Arda Güler, Bruma ve Berisha'nın satışından toplam 30 milyon euro kazandı.

Fenerbahçe transferde Dusan Tadic, Edin Dzeko, Ryan Kent, Alexander Djiku ve Umut Nayir’e bonservis ücreti vermeden transfer etti. Sebastian Szymanski ile Rodrigo Becão için ise toplam 18 milyon euro bonservis ödendi. 

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç önceki gün, "Satışlardan 50 milyon euro civarında gelir hedefliyoruz" demişti. Sarı-Lacivertliler şimdiye kadar Arda Güler, Bruma ve Berisha'nın satışından toplam 30 milyon euro kazandı. Sırada ise Attila Szalai var...

SAĞLIK KONTROLLERİ İÇİN ALMANYA'DA

Attila Szalai, Hoffenheim ile transfer görüşmeleri için İstanbul’dan ayrıldı. Bundesliga ekibinin Fenerbahçe'ye Szalai için 15 milyon euro ödemesi bekleniyor. 2020-2021 sezonu devre arasından Apollon Limassol'dan 2.2 milyon euro bedelle transfer edilen 25 yaşındaki Macar stoperin 3 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Geçen sezon tüm kulvarlarda 52 maça çıkan 25 yaşındaki savunmacı, 3 gol 2 asistlik skor katkısı da verdi.

FENERBAHÇE TRANSFERİ AÇIKLADI 

Rodigo Becao transferini dün açıklayan Fenerbahçe, aynı saatlerde Szalai'nin de gidişini duyurmuştu: "Yeni sezon yapılandırması sürdürülen futbol A takımımızda, oyuncularımızdan Attila Szalai’ye transfer görüşmelerini ilerletmesi için izin verilmiştir."

Attila Szalai Hoffenheim'da! Fenerbahçe futbolcu satışlarında 50 milyon euroya yaklaştı

Fenerbahçe'de yeni transfer Rodrigo Becao, ilk antrenmanına çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...