Son Dakika Fenerbahçe haberleri: Union Berlin'den Attila Szalai açıklaması

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son Dakika Fenerbahçe haberleri: Union Berlin'den Attila Szalai açıklaması

SPOR Haberleri

Fenerbahçe transferde Dusan Tadic, Edin Dzeko, Ryan Kent, Alexander Djiku ve Umut Nayir’e bonservis ücreti vermeden transfer etti. Arda Güler, Bruma ve Berisha satışlarından ise 30 milyon euro gelir elde etti. Sarı-Lacivertliler'de Macar stoper Attila Szalai'nin de ciddi bir bonservisle satılması bekleniyordu. Szalai'yle anılan Bundesliga ekibi Union Berlin'den transfer açıklaması geldi.

Fenerbahçe'de Attila Szalai'nin takımdaki geleceği merak konusu. 25 yaşındaki Macar stoperin ismi bir süredir Union Berlin'le de anılıyordu. Bundesliga ekibinin teknik direktörü Urs Fischer, Szalai söylentilerine cevap verdi.

SZALAİ'Yİ TANIMADIĞINI İDDİA ETTİ

Geçen sezon Bundesliga'da zirveye oynayan Alman ekibi dün hazırlık maçında Zalaegerszeg TE takımına 3-2 yenildi. Union Berlin'de teknik direktör Urs Fischer'e maçın ardından Attila Szalai soruldu.

Oyuncuyu tanımadığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, "İsmini çok duydum ama tanımıyorum" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin 2.5 yıl önce Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın tavsiyesiyle alında ve bonservisine 2.2 milyon Euro ödenen Szalai'nin güncel piyasa değeri 14 milyon euroya ulaştı.

20 MİLYON EUROLUK TRANSFER BEKLENTİSİ

Geçen sezon tüm kulvarlarda 52 maça çıkan 25 yaşındaki savunmacı, 3 gol 2 asistlik skor katkısı da verdi. Attila Szalai'nin Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor. Sarı-LAcivertli taraftarlar Szalai'nin olası satışından en az 20 milyon euro beklenti içerisinde.

Son Dakika Fenerbahçe haberleri: Union Berlin'den Attila Szalai açıklaması

Rusya’da yapılan kampın ardından dün gece İstanbul’a dönen Fenerbahçe, sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Sebastian Szymanski de takımla ilk idmanına çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...