Atilla Szalai yuvadan uçuyor! Fenerbahçe'nin kazanacağı bonservis açıklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Atilla Szalai yuvadan uçuyor! Fenerbahçe'nin kazanacağı bonservis açıklandı

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin Macaristanlı stoperi Atilla Szalai, Bundesliga ekibi Union Berlin'e transfer oluyor. Milli oyuncunun kulübe kazandıracağı bonservis belli oldu.

Yaz transfer döneminin hareketli takımlarından Fenerbahçe, kasayı doldurmaya devam ediyor.

Arda Güler'i 20 milyon euro bedelle Real Madrid'e satan Sarı-lacivertliler, bu kez Atilla Szalai için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Yaklaşık 1 haftadır Alman ekibi Union Berlin ile pazarlıklarını sürdüren yönetim, 12 milyon euroluk teklifi kabul etmemişti.

Atilla Szalai yuvadan uçuyor! Fenerbahçe'nin kazanacağı bonservis açıklandı

ATILLA SZALAI'DEN FENERBAHÇE'YE 14 MİLYON EURO

Kicker'in son dakika olarak geçtiği habere göre; Union Berlin ve Fenerbahçe'nin 14 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardığı belirtildi.

İstanbul'da yapılacak son görüşmenin ardından Szalai'nin Almanya'ya gideceği öğrenildi.

Henüz 2020-2021 sezonu devre arasından Apollon Limassol'dan 2.2 milyon euro bedelle transfer edilen Szalai, kısa sürede gösterdiği performansla Avrupa takımlarının listesine girdi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Napoli ve Chelsea'nin de ilgilendiği iddia edilen 25 yaşındaki stoperin satılına onay verilmemişti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...