Savunmada köklü değişim: Szalai gidiyor, Merih geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Savunmada köklü değişim: Szalai gidiyor, Merih geliyor

SPOR Haberleri

Kim’i 18 milyon avroya Napoli’ye satan sarı lacivertliler, Szalai’yi de 14 milyona Union Berlin’e gönderiyor. Fenerbahçe, Merih Demiral’ı kadroya katmaya hazırlanıyor.

Son yıllarda sattığı yüksek bedelli oyuncularla gündeme gelen Fenerbahçe, yeni bir ihracın eşiğinde. Önceki sezon savunmasının göbeğinden Kim Min-jae’yi, İtalyan ekibi Napoli’ye 18 milyon avroya gönderen sarı lacivertliler, Güney Korelinin partneri olan Macar stoperi Attila Szalai’yi de 14 milyon avroya Bundesliga ekibi Union Berlin’e satmak üzere.

Alman ekibinin Szalai için teklifi 12’den 14 milyon avroya yükselttiği öğrenildi. Teknik direktör İsmail Kartal da “Ondan daha iyisini alacaksanız gönderin” deyince sarı lacivertli yönetim Almanlara “Tamam” dedi.

ŞARTLARI ZORLUYORLAR

Alman basınından Kicker, kısa sürede bu transferin resmiyete döküleceğini yazdı. Szalai’yi Union Berlin’in yanı sıra Hoffenheim ile Fransız ekibi Nice de istiyordu. Fenerbahçe, savunmasındaki gediği bir başka yıldızla gidermek hedefinde. Altyapıdan yetişen Merih Demiral’a “Evine geri dön” çağrısı yapan sarı lacivertliler Atalanta’ya da 14 milyon avro teklif etti. Merih için 20 milyon avro beklentisinde olan İtalyan ekibinin teklifin yükselmesi hâlinde buna sıcak bakacağı ifade edildi. Fenerbahçe, millî yıldız için şartları zorlayıp transferi bitirmek istiyor. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...