Enner Valencia ile henüz anlaşma sağlanamadı! Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızının menajeri açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Enner Valencia ile henüz anlaşma sağlanamadı! Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızının menajeri açıkladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 30 maçta 23 gol - 4 asistle oynayan ve kariyer sezonunu geçiren Enner Valencia'nın takımda kalıp kalmayacağı merak ediliyor. 33 yaşındaki Ekvadorlu yıldızın menajeri Chalo Vargas'tan yeni sözleşme açıklaması geldi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Valencia ile henüz bir anlaşma sağlanabilmiş değil.

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia, önümüzdeki sezon Brezilya'da forma giyebilir.

Sarı-Lacivertli formayla kariyer sezonunu geçiren 33 yaşındaki Ekvadorlu forvete sürpriz bir talip çıktı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Enner Valencia'nın henüz Fenerbahçe ile sözleşme uzatmamasının nedeni olarak Brezilya'dan gelen teklif gösteriliyor.

HENÜZ ANLAŞMA YOK

Hakkında birçok transfer iddiası çıkan tecrübeli forvetin menajeri Chalo Vargas, oyuncusu hakkında konuştu.

Vargas, şunları söyledi: "Fenerbahçe ile yeni sözleşme imzalamayı umuyoruz. Enner, Fenerbahçe'de çok mutlu. Ama henüz kulüple bir anlaşmaya varamadık. Görüşmelerimiz devam ediyor."

Enner Valencia ile henüz anlaşma sağlanamadı! Fenerbahçe'nin Ekvadorlu yıldızının menajeri açıkladı

BREZİLYALI İDDİALARI

Brezilya'nın köklü kulüplerinden Internacional, Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Enner Valencia'yı radarına aldı. Golcü futbolcu ile görüşmelerin başladığı öğrenildi.

ALEX DE SOUZA'NIN REKORUNU KIRABİLİR

Fenerbahçe'de Enner Valencia, Kasımpaşa maçında attığı 4 golle birlikte tarihe geçti. Ekvadorlu santrfor, Alex de Souza'nın 28 gollük rekorunun ardından bir sezonda en fazla gol atan ikinci oyuncu oldu.

Fenerbahçe'de Enner Valencia bu alanda Fernandao, Roberto Soldado ve Robin van Persie'yi geride bıraktı. Ekvadorlu golcü futbolcu Enner Valencia, bu sezon sarı-lacivertli forma ile Süper Lig'de çıktığı 18 müsabakada 20 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Valencia, bunun yanında takım arkadaşlarına 4 kez gol pası verdi. Yıldız isim şuan Süper Lig'in gol krallığında zirvede yer alıyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...