Fenerbahçe için yoğun trafik kapıda: Kritik sınavlar verecek

- Güncelleme:
Fenerbahçe için yoğun trafik kapıda: Kritik sınavlar verecek

Spor Haberleri

Sarı lacivertlileri zorlu maçlar bekliyor. Ligde Konya karşılaşmasıyla başlayacak maratonda Kanarya Türkiye Kupası ve Avrupa’da bir üst tura çıkmak için de mücadelede verecek.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Deprem felaketi sebebiyle ertelenen liglere geri dönüşte Fenerbahçe’yi tüm kulvarlarda belirleyici maçlar bekliyor. Ligde bir maç eksiğiyle lider Galatasaray’ın 9 puan gerisinde yer alan sarı lacivertliler, yeşil sahalara 25 Şubat’ta Kadıköy’deki Konya maçıyla dönüş yapacak. 1 Mart’ta Türkiye Kupası’nda Kayseri’yi misafir edecek Fenerbahçe, 4 Mart’ta ise ligde Kayseri deplasmanına çıkacak. Sonraki haftayı bay geçecek olan sarı lacivertliler 9 Mart ve 16 Mart’ta UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura yükselmek için mücadele edecek. 19 Mart’ta Alanya’ya misafir olacak takım, 20 Mart’taki millî arayla nefes alacak.

HİÇ KOLAY OLMAYACAK

Teknik direktör Jorge Jesus, deprem felaketinin ardından acılarını paylaştığı Türk halkının yanında olduğunu vurgularken, oyuncularına, “Yeniden futbola odaklanmalıyız” mesajı verdi. Takım toplantısında konuşan Portekizli hoca, “Türk halkı büyük bir acı yaşadı. Bu ortamda futbola konsantre olmak kolay değil. Hepimiz zorlanacağız. Ama birbirimizden güç alacağız” ifadelerinde bulundu. Şampiyonluk hedeflerinin devam ettiğinin altını çizen Jesus, “Avrupa ve kupada da üst tura çıkmak için savaşacağız. Hiçbirimiz için kolay olmayacak ama bir kez daha sahaya odaklanıp işimizi yapmaya mecburuz” dedi.

GENÇLİK AŞISI

F.Bahçe, kadrosundaki genç yıldızlarla gelecekten umutlu. 30 yaş üzeri 7 oyuncusu olan sarı lacivertlilerde takımın en yaşlısı 33’lük Valencia. En genç ise 17’lik Arda. Oosterwolde (21), Altay (25), Ferdi (24), İsmail (24), Szalai (25), Lincoln (25), Osayi (26), Emre (26) ve Crespo (27) uzun yıllar F.Bahçe’ye hizmet edebilecek durumda.

GİTTİ GİDİYOR

Valencia sezon sonunda Fenerbahçe’ye veda ediyor. Brezilya ekibi Internacional ile anlaşan Ekvadorlu yıldız, kariyerine Güney Amerika’da devam edecek. Internacional, 33 yaşındaki gol makinesiyle anlaştıktan hemen sonra oyuncuyu kadrosuna katmak istedi. Ancak Jesus’un sezon sonuna kadar kalmasını talep ettiği Valencia 30 Haziran’da serbest kalacak ve sonrasında Brezilya’ya gidecek.

 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...