Erden Timur: İcardi'yi istiyoruz ama teklif kafasını karıştırdı

- Güncelleme:
Erden Timur: İcardi'yi istiyoruz ama teklif kafasını karıştırdı

Spor Haberleri

Galatasaray’ın transferdeki en önemli ismi, Suudi Arabistan’dan gelen teklifin Mauro İcardi’nin kafasını karıştırdığını söyledi.

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, beIN Sports’a önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Mauro İcardi’yi almak istediklerini ancak gerçekçi de olmaları gerektiğini belirtip “Hepimiz İcardi’nin kalmasını istiyoruz. Çok kolay olmayacağını bilmek gerekiyor, gerçekçi olmak lazım. Bu sezon kendisine başka şeyler de ekledi ve daha önce görmediğimiz bir Icardi izletti bize. Birinci santrforu olmayan önemli takımlar var ve bir de S. Arabistan gerçeği var. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ekonomik kısmını kendimizi ultra zorlayarak halledebiliriz. S. Arabistan’dan gelen uçuk teklif kafasını karıştırsa da  Mauro burayı çok seviyor’’ dedi.

ZANİOLO'YA ÇOK TEKLİF VAR

Transferde belirledikleri yol haritasına da değinen Timur ‘’Güçlü bir kadromuz var ama Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek için daha da güçlenmeliyiz. Önümüzdeki 2-3 sene içinde Avrupa’da final oynayacak bir takım oluşturmak istiyoruz. Rashica için de görüşmemiz sürüyor. Ancak birçok opsiyonumuz olmalı ki doğru bedellerle bu işi halledelim. Zaniolo için kapımızı çalanlar var. İtalya’dan da başka liglerden de ilgilenenler var. Biz de alternatiflerini bulabilirsek bakacağız. İlkay Gündoğan’ın adı geçti, bir gün Galatasaray’da oynamasını isterim ancak rotayı gerçekçi çizmezseniz eliniz boş kalabilir’’ ifadelerini kullandı.

HAK ETTİK

Galatasaray’ın şampiyonluğuyla ilgili ortaya atılan polemikler için Timur ‘’ Bu lig şaibeli demek. Böyle bir şampiyonluğun ardından bunu söylemek ne kadar doğru. Rakiplerimiz de şampiyonluk puanları topladı. Biz ligin birçok istatistikte ligin lideriyiz. Daha nasıl hak edebilirsiniz bir şampiyonluğu?

10 DEFA ÖZÜR DİLEDİM

Ligi bitirtmeyiz sözleri hatırlatılan Timur ‘’Alanya maçından sonra belki on defa özür diledim. Maalesef ülkemizde özre pek önem verilmiyor. ‘Bu ligin sportif gerçekliği yok’ denildi. Bence bu daha ağır bir beyandı. Ben orada ‘Daha ligin başı böyleyse nasıl bitecek?’ demek istedim.

KIRILMA MAÇI

Erden Timur şampiyonluğa uzanan yolda kırılma anını Kayseri mağlubiyeti olarak gördüğünü belirtip ‘’O maçtan sonra toparlanmak çok önemliydi. Başarı için bir araya gelenler, başarısızlıkta dağılır. Biz, birbirimizin hayalleri için bir araya geldik’’ dedi.

FORMALAR KAPIŞ KAPIŞ

Galatasaraylı yönetici Mehmet Cibara, şampiyonluğun ardından taraftarın forma ve ürünlere olan ilgisini karşılamakta zorlandıklarını belirtti. Radyogol’e konuşan Cibara “Özel hazırlanan ‘23’ tişörtleri bitti. İkinci baskı da tükendi. Forma yetiştirmekte zorlanıyoruz” dedi. 

TÜZÜK TADİLİ YAPILACAK

Galatasaray camiası bugün olağanüstü genel kurulda bir araya gelecek. Sarı kırmızılıların uzun süredir gündeminde yer alan tüzük maddelerinde yapılması düşünülen değişiklikler için yapılacak genel kurul, saat 10.00’da başlayacak ve Lütfi Kırdar’da olacak.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...