Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki kavga büyüdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki kavga büyüdü

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Galatasaray Başkanı Dursun Özbek arasındaki kavga, kulüplerin sosyal medya hesaplarına taştı. Galatasaray tarafından paylaşılan bir videoda, Vodafone Park gösterilerek "Kuru gürültü" mesajı verildi. Beşiktaş ise "Stadımızda tek bir haram kupa yok" sözleriyle tartışmaları daha da ateşledi.

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki tartışmalar alevlenerek devam ediyor. Sarı-kırmızılı takımın başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk kutlamaları sırasında "6 puan olsa da ne far keder. Ofsaytımsı maç olsa da ne fark eder" şeklinde sözler sarf etmişti. 

"ŞAMPİYONUMSU"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de "Hadi versene o puanları bakalım Galatasaray kaçıncı oluyor. Ofsaytımsı, arkasından penaltımsı, arkasından şampiyonumsu olursunuz. Anlıyorum zafer sarhoşluğudur ama... Futbol camiasından özür dilemesi gerekiyor" şeklinde karşılık vermişti.

"KURU GÜRÜLTÜ"

Galatasaray Kulübü, Çebi'nin 6 Şubat depremlerinden sonra Spor Toto Süper Lig'den çekilen takımların maçları hakkında verilen kararla ilgili açıklamalarına video paylaşımı yaparak göndermede bulundu. Kulübün sosyal medya hesabından paylaşılan videoda İstanbul Boğazı ve Vodafone Park'a yer verildi. Ardından "Kuru gürültülü ortam" uyarısının yer aldığı Vodafone Park'ın zeminindeki bir akıllı saatte "Çekememezlik düzeyi çok yüksek. Bu düzeysizliğe uzun süre maruz kalmak akıl kaybına sebep olabilir" ifadesi yazıldı.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1667200665842778114

BEŞİKTAŞ'TAN FETÖ GÖNDERMESİ

Galatasaray'ın bu paylaşımını alıntılayan Beşiktaş ise "Stadımıza gelmişken içinde tek bir haram kupanın olmadığı ve duvarlarını şampiyonluklarımızda pay sahibi olan futbolcularımızın (Sizin gibi silmek zorunda kalmadığımız) posterlerinin süslediği müzemizi de ziyaret etseydiniz" ifadelerini paylaştı.

https://twitter.com/Besiktas/status/1667225901870858241

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...