Erden Timur'dan Icardi açıklaması! Transferdeki belirsizlik son buldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erden Timur'dan Icardi açıklaması! Transferdeki belirsizlik son buldu

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... Galatasaray, sezon başı PSG'den kiraladığı Mauro Icardi'nin bonservisi almak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan vekili Erden Timur, Arjantinli oyuncunun son durumu hakkında bilgi verdi.

Süper Lig'de şampiyonluğa çok yakın olan Galatasaray'da gözler transferlere çevrildi. Sarı-kırmızılılar, sezon başı PSG'den kiralanan 30 yaşındaki golcüyü ikna etti. Türkiye'de mutlu olan Arjantinli yıldızın Süper Lig'de devam etmek istediği öğrenildi.

Icardi'nin transfer süreciyle ilgili Beyaz TV'ye konuşan Erden Timur, "Mauro Icardi'nin durumu biraz daha uzar. Biz tutmak istiyoruz. Kalacak gibi." ifadelerini kullanarak taraftarları sevindirdi.

Erden Timur'dan Icardi açıklaması! Transferdeki belirsizlik son buldu

TORREIRA VE ZANIOLO GALATASARAY'DAN AYRILACAK MI?

İtalyan kulüplerinin yoğun ilgisini çeken Zaniolo ve Torreira hakkında da konuşan Erden Timur, "Zaniolo'ya birçok teklif var. Torreira'yı da soranlar var ama Torreira'nın durumu Okan Hoca'ya bağlı." sözlerini belirterek açık kapı bıraktı.

Öte yandan transfer listesinde olduğu iddia edilen Sergio Ramos ve Roberto Firmino'ya da değinen Timur, "Sergio Ramos ve Roberto Firmino gündemimizde değil. İkisiyle de ilgilenmiyoruz. Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor." açıklamasında bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...