Bakan Kasapoğlu ve Volkan Demirel, Hatayspor için buluştu! Yeni sezon öncesi müjdeler verildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Kasapoğlu ve Volkan Demirel, Hatayspor için buluştu! Yeni sezon öncesi müjdeler verildi

SPOR Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gelecek sezon Süper Lig maçlarını Mersin'de oynayacak olan Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel ile İzmir'de bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, yeni yapılacak tesisler hakkında bilgi verdi.

Şubat ayında yaşanan deprem nedeniyle Süper Lig'den çekilen Hatayspor, yeni sezonda maçlarını Mersin'de oynayacak. Burada yapılacak tesisler hakkında bilgi veren  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'de Hatayspor Kulübü Başkan Vekili Aydın Toksöz ve futbol takımının teknik direktörü Volkan Demirel'le bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu ve Volkan Demirel, Hatayspor için buluştu! Yeni sezon öncesi müjdeler verildi

HATAYSPOR İÇİN YENİ ANTRENMAN TESİSLERİ YAPILACAK

Hatayspor'a destek olacaklarını söyleyen Bakan Kasapoğlu, "Bu noktada Hatayspor da çok önemli bir misyon taşıyor. Hem başkanımla hem Volkan hocamla süreci değerlendirdik. Hem tesis hem de antrenman noktasında Hatayspor'un yaralarını güçlü bir şekilde sarma çerçevesinde, desteklerimizi büyüterek devam edeceğiz. Bu süreçte Mersin’deki bakanlık tesislerimizi, stadyum başta olmak üzere, kamp merkezleri ve antrenman tesislerini Hatayspor'un hizmetlerine sunuyoruz. Yeni antrenman alanlarını da inşa ederek hızlıca onların hizmetine sunacağız. Ben inanıyorum ki; bu süreçte Mersin’deki bu tesis altyapısı bakanlığımızın da desteğiyle Hatayspor için önemli bir açılım olacak."ifadelerini kullandı.

Bakan Kasapoğlu ve Volkan Demirel, Hatayspor için buluştu! Yeni sezon öncesi müjdeler verildi

VOLKAN DEMİREL'DEN TEŞEKKÜR

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, daha depremin ilk gününde Bakan Kasapoğlu ile telefonda görüştüklerini ve Kasapoğlu’nun tüm bu süreçte tüm samimiyetiyle yanlarında olduğunu anlattı. Desteklerinden dolayı Bakan Kasapoğlu’na teşekkür eden Demirel, "Teşekkür etmek az kalıyor, çok saygı duyuyor ve seviyorum kendisini" diye konuştu.

Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz ise Bakan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederek, "Yaşadığımız felaketin ilk gününden beri bizim yanımızda olan Bakanımıza binlerce kez teşekkür ediyoruz. Bakanımız bize güç kattı, Hatayspor küllerinden yeniden doğdu, gelecekte bize güzel günler yaşayacağımızı hissettirdi. Hatayspor olarak, Hatay halkı olarak sayın Bakanımıza teşekkür ederiz" görüşlerini dile getirdi.

 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...