Fenerbahçe'nin düşünmediği Alioski'ye Süper Lig'den 3 talip: Sezon sonunda imzalıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin düşünmediği Alioski'ye Süper Lig'den 3 talip: Sezon sonunda imzalıyor

SPOR Haberleri

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Sezon başı Suudi Arabistan Al-Ahli takımından kiralanan Ezgjan Alioski'nin Fenerbahçe'de devam etmeyeceği öğrenildi. Jorge Jesus'un fazla forma şansı vermediği Kuzey Makedonyalı sol beke Süper Lig'den 3 takımın ilgi gösterdiği iddia edildi.

Süper Lig'de şampiyonluk şansını zora sokan Fenerbahçe'de yeni sezonda kadroda değişim yapılacağı belirtildi. Formsuz oyuncularla yollarını ayırmak isteyen Sarı-lacivertliler, kiralık olarak kadroya dahil edilen Ezgjan Alioski'nin bonservisini almama kararı aldığı öğrenildi.

Al-Ahli takımından kiralanan 31 yaşındaki sol bek, bu sezon sadece 17 lig maçında oynayıp, 1'er gol ve asist yaptı. Suudi Arabistan ekibiyle 1 senelik daha sözleşmesi bulunan Kuzey Makedonyalı oyuncunun Türkiye'de mutlu olduğu ve şartların oluşması halinde kalmak istediği konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin düşünmediği Alioski'ye Süper Lig'den 3 talip: Sezon sonunda imzalıyor

SÜPER LİG'DEN 3 TAKIM ALIOSKI İÇİN DEVREYE GİRDİ

Yeni sezonda da Türkiye'de kalmayı düşünen Alioski'ye Türkiye'den 3 takımın teklif yapacağı öğrenildi. Sabah'a göre; Antalyaspor, Ankaragücü ve Fatih Karagümrük'ün 31 yaşındaki oyuncu için devrede olduğu ve Al-Ahli ile görüşmelere başlayacağı iddia edildi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...