Süper Lig'in avukat golcüsü Umut Nayir kariyer rekoru kırdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Süper Lig'in avukat golcüsü Umut Nayir kariyer rekoru kırdı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Bu sezon Ümraniyespor ile başarılı bir performans sergileyerek kariyer rekoru kıran Umut Nayir, transferin gözdesi oldu. A Milli Takım'a kadar yükselen Nayir, transferi hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Ümraniyespor formasıyla bu sezon 29 maçta 16 gol atan Umut Nayir, kariyer rekoru kırdı. En verimli sezonunu yaşayan 29 yaşındaki yıldız, gösterdiği performansla takımının kilit oyuncusu oldu. Son oynanan Sivasspor maçında 3 gol atarak hat-trick yapan Umut, maçın adamı seçilmişti.

Daha önce en verimli sezonunu Ankaragücü formasıyla  2013-2014 sezonunda yaşayan Umut, TFF 2. Lig Kırmızı grupta çıktığı 29 maçta 19 gol atmıştı. Süper Lig'de istediği çıkışı sergilemekte zorlanan milli oyuncu, Ümraniyspor formasıyla bu şanssızlığa son vererek ligde 15 gol ve 3 asist katkısında bulundu. Türkiye Kupası'nda da 1 gol atan Nayir, takımının gol yükünü çekti.

Süper Lig'in avukat golcüsü Umut Nayir kariyer rekoru kırdı

UMUT NAYİR'DEN TRANSFER İTİRAFI

Bu sezon gösterdiği başarılı işlerle adından söz ettiren Umut Nayir, TRT Spor'a konuştu. Hakkında çıkan transfer iddialarını cevaplayan milli golcü, "Tekrar Beşiktaş'ta forma giymek ister misin?" sorusuna "Büyük takım hayali kuran biri değilim. Onu da o mutlulukları da yaşadım. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Nasıl hislerim olduğunu herkes biliyor. O gün gelirse konuşuruz" dedi.

Süper Lig'in avukat golcüsü Umut Nayir kariyer rekoru kırdı

UMUT NAYİR: BÜYÜK TAKIM HAYALİM VAR DEMEK İSTEMİYORUM

Bireysel anlamda çok güzel bir sezon geçirdiğini dile getiren Umut Nayir, "Milli takım forması giymek nasip oldu bu sezon bu anlamda gayet mutluyum. Maç maç ilerlemekten başka çaremiz yok kredimiz çok az bu yüzden birçok puan hesabı yapıyoruz. Bu sezon istikrarlı bir şekilde süre alıyorum. Giresunspor'da yakaladığım istiktarı Ümraniyespor'da da yakaladım bunu devam ettirmek istiyorum. Yıllardır kendime birşeyler katmaya çalışan biri olarak tecrübelendim. Türkiye'de transferler hikayalerinde hücum bölgesindeysen kendini gösterirsen eğer transfer tekliflerinde adın geçmeye başlıyor. Ancak şu an önceliğim bulunduğum takıma katkı vermek. Büyük takım hayalim var demek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

UMUT NAYİR'İN BONSERVİSİ EYÜPSPOR'DA

Bonservisi Eyüpspor'da olan Umut, "Eyüpspor Süper Lig'e yükselecek mi onların tavrı ne olacak bilmiyoruz. Ancak şu an belirsiz bir süreç var Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Nasıl hislerim olduğunu herkes biliyor. O gün gelirse konuşuruz. Milli takımda forma giymek her Türk gencin hayalidir istikrarli hale gelirsem sürekli forma giyeceğimi düşünüyorum." görüşlerini aktardı.

Üniversite hayatına devam eden ve hukuk bölümü okuyan Umut'a avukat golcü yakıştırmaları yapılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...