Umut Nayir Beşiktaş'a geri dönecek mi? Ümraniye golcüsünden transfer sözleri

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Umut Nayir Beşiktaş'a geri dönecek mi? Ümraniye golcüsünden transfer sözleri

SPOR Haberleri

Bu sezon Süper Lig'de 27 maçta attığı 15 golle dikkat çeken Ümraniyesporlu Umut Nayir'in ismi eski takımı Beşiktaş'la anılıyor. 29 yaşındaki santrfor transfer haberlerine cevap verdi. Son oynanan Sivasspor maçında hat-trick yapan Ümraniye'nin kiralık golcüsü Umut Nayir, "Büyük takım hayali kuran biri değilim. Onu da o mutlulukları da yaşadım. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Nasıl hislerim olduğunu herkes biliyor. O gün gelirse konuşuruz" dedi.

Ümraniyespor'la kümede kalma savaşı veren Umut Nayir, Süper Lig'in en çok gol atan yerli forvetlerinin başında geliyor. 29 yaşındaki santrfor, başarılı performansı sonrası eski takımı Beşiktaş'la anılmaya başlandı.

Siyah-Beyazlılar'ın 2021 yazında serbest bıraktığı golcü futbolcu, Giresunspor'da başarılı bir sezon geçirdikten sonra Eyüpspor'a transfer olmuştu. Umut Nayir geçtiğimiz yaz ise Süper Lig'e yeni çıkan Ümraniyespor'a kiralandı. Milli takıma kadar yükselen 29 yaşındaki futbolcu burada muhteşem bir çıkışa imza attı ve transferin gözdesi oldu.

BEŞİKTAŞ İDDİALARINA CEVAP

TRT Spor'a konuşan Umut Nayir, Beşiktaş'ın kendisini yeniden istediğine dair haberlerin çıkmasınıyla ilgili şunları söyledi:

"Büyük takım hayali kuran biri değilim. Onu da o mutlulukları da yaşadım. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Nasıl hislerim olduğunu herkes biliyor. O gün gelirse konuşuruz"

Umut Nayir Beşiktaş'a geri dönecek mi? Ümraniye golcüsünden transfer sözleri 

Umut Nayir, Beşiktaş forması giyerken Galatasaray derbisini kazandıran golü atmıştı.

BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR

Önünde belirsiz bir süreç olduğunu dile getiren milli futbolcu şunları söyledi:

"Türkiye'de transfer hikayalerinde hücum bölgesindeysen kendini gösterirsen eğer transfer tekliflerinde adın geçmeye başlıyor. Ancak şu an önceliğim bulunduğum takıma katkı vermek. Büyük takım hayalim var demek istemiyorum. Eyüpspor Süper Lig'e yükselecek mi onların tavrı ne olacak bilmiyoruz. Ancak şu an belirsiz bir süreç var. Beşiktaş'ta çok güzel günlerim geçti. Nasıl hislerim olduğunu herkes biliyor. O gün gelirse konuşuruz. Milli takımda forma giymek her Türk gencin hayalidir. İstikrarli hale gelirsem sürekli forma giyeceğimi düşünüyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...