İmzayı hak ettiler: Mert Günok ve Salih Uçan'la 2025'e kadar devam

- Güncelleme:
İmzayı hak ettiler: Mert Günok ve Salih Uçan'la 2025'e kadar devam

Spor Haberleri

Beşiktaş yönetimi, performanslarıyla alkış toplayan iki oyuncuyla sözleşmeleri devam etmesine rağmen kontrat yenileyecek.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ta gelecek sezonun planlamalarına erken başlandı. Siyah beyazlı yönetim hem ligde hem de Avrupa’da çok başarılı olacak bir takım kurmak için kolları sıvadı. Öncelikle mevcut kadroda performansları beğenilen isimlerle anlaşılacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda ilk olarak iki oyuncu öne çıktı. Siyah beyazlılarda bu sezon performanslarıyla beğeni toplayan Mert Günok ve Salih Uçan’ın sözleşmelerinin yenilenmesine karar verildi. 

ÜCRETLERE DE ZAM

Beşiktaş’la bir yıl daha sözleşmeleri bulunmasına rağmen iki oyuncunun da kontratları uzatılacak. Mert Günok ve Salih Uçan’ın sevinci sadece bununla da sınırlı kalmadı. Yönetim iki oyuncunun da yıllık ücretlerinin yükseltilmesine de karar verdi. Böylelikle 34 yaşındaki Mert Günok ve 29 yaşındaki Salih Uçan’ın sözleşmeleri 2024-25 sezonuna sonuna kadar uzatılmış olacak. Öte yandan sözleşmesi sona erecek olan Welinton’a yeni teklif yapılmayacak.

BAKÜ'YE GİDECEKLER

Ligde 34. haftayı Gaziantep’in ligden çekilmesi sebebiyle maç yapmadan geçecek olan Beşiktaş, üç günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı. Siyah beyazlılar yarın depremzedelere yardım amacıyla Azerbaycan temsilcisi Sabah ile yapılacak maç için bugün Bakü’ye gidecek. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...