Alman basınına konuşan Volkan Demirel duygulandırdı: Hayatımın son mutlu günüydü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Alman basınına konuşan Volkan Demirel duygulandırdı: Hayatımın son mutlu günüydü

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Alman basınına konuşan Volkan Demirel, depremde hayatını kaybeden Christian Atsu ile ilgili duygulandıran bir itirafta bulundu. Fenerbahçe ile ilgili de konuşan Demirel, Almanya'dan aldığı teklifi açıkladı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Alman basınından Sport1'e konuştu. Fenerbahçe  ile dikkat çekecek ifadeler kullanan Demirel, "Benim Fenerbahçe'de teknik direktör olmama gerek yok, ben zaten Fenerbahçe'nin kendisiyim. Tabii ki böyle bir görev bana gelirse gurur duyarım. Fenerbahçe benim hayatım." dedi.

Hatay'da yaşanan deprem nedeniyle hayatını kaybeden Christian Atsu ile duygulandıran bir olayı anlatan Volkan Demirel, "Atsu harika bir insandı. Bir gün elinde zarflarla idmana geldi ve ona 'Hayırdır, evleniyor musun?' dedim. Yılbaşı sebebiyle bütün çalışanlara küçük bir hediye vermek istediğini söyledi. Para onun için hiçbir zaman önemli değildi." açıklamasında bulundu.

VOLKAN DEMİREL: HAYATIMIN EN MUTLU GÜNÜ OLARAK KALACAK

Kasımpaşa'ya attığı son dakika golünden saatler sonrası depremde yaşamını yitiren Atsu'ya unutamayan Volkan Demirel, "Atsu'nun attığı gol ile maçı kazandığımız gün her zaman hayatımın en mutlu günü olarak kalacak. Ertesi gün yaşadığımız deprem sonrası o eski neşemi bir daha hiçbir zaman geri kazanamayacağımı düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Alman basınına konuşan Volkan Demirel duygulandırdı: Hayatımın son mutlu günüydü

VOLKAN DEMİREL: BAYERN MÜNİH'TE OYNAMAYI İSTERDİM

Futbolculuğu döneminde Bayern Münih'in menajeriyle temasa geçtiğini itiraf eden Demirel, "Oyuncuyken Bayern Münih menajerimle temasa geçmişti. Tabii ki Bayern'de oynamayı çok isterdim. Manuel Neuer'i Schalke döneminden beri tanıyorum. Hastalığını atlatıp yeniden Bayern'in 1 numarası olacaktır. Bazı kaleciler sadece kaleci değildir, Neuer de onlardan biri. Eğer o kadrodaysa, o oynar. Tıpkı Buffon gibi." değerlendirmesinde bulundu.

'HATALAR YAPTIM'

Futbolculuk dönemimde çok hata yaptım ancak her hatamdan bir şeyler öğrendim. Bir kaleci olarak rakip takımların en sevdiği oyuncu değildim elbette. Bazı insanlar ile iyi anlaşamadık ama ben kimseyi kışkırtmadım. Yaşanan çoğu şey kazanma hırsımdan dolayı yaşandı. Eğer birileri tarafından yanlış anlaşıldıysam özür dilerim ancak beni bugün olduğum kişi haline getiren şeyler bunlardı.

Alman basınına konuşan Volkan Demirel duygulandırdı: Hayatımın son mutlu günüydü

VOLKAN DEMİREL: DAUM'A ÇOK ŞEY BORÇLUYUM

Christoph Daum beni Fenerbahçe'nin birinci kalecisi yapan hocaydı. Bana genç yaşımda formayı verdi. Ona acil şifalar diliyorum. Zihinsel olarak çok güçlü bir insandır, kanseri yeneceğine şüphem yok. Beni destekleyen tüm hocalarımın kalbimde yeri vardır ancak özellikle birini söylemem gerekirse Daum'u söylerim. Ona çok şey borçluyum.

Alman basınına konuşan Volkan Demirel duygulandırdı: Hayatımın son mutlu günüydü

'FENERBAHÇE MESUT ÖZİL'DEN YARARLANAMADI'

Mesut Özil'in futbol yeteneklerini anlatmamıza gerek yok ancak kariyerinizin sonuna geldiğinizde artık eski haliniz gibi olmuyorsunuz. Mesut, Fenerbahçe'ye geldiğinde çok büyük beklentiler vardı. Maalesef beklenen performansı gösteremedi ve Fenerbahçe ondan yararlanamadı.

Biraz içine kapanık bir insan ama herkes kendi hayatından sorumludur sonuçta. O dönemde çok fazla sakatlık yaşadı ve onun en büyük sorunu hiçbir zaman tam anlamıyla sağlıklı olmamasıydı. Mesut'u çok seviyorum ve hayatında mutluluklar diliyorum.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...