Okan Buruk bu sezon ilk kez giydi taraftar yoğun ilgi gösterdi! Karşılaşma sonrası o detayı açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir maçında giydiği kaşkolle şampiyonluk mesajı verdi. Basın toplantısında turkiyegazetesi.com.tr tarafından yöneltilen iki soruyu da cevaplayan Buruk, genel olarak takımdan memnun olduğunu söyledi.

ÖZEL - FERHAT KIZILTAŞ

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, evinde Başakşehir'i 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti. En yakın takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını 5'e yükselten Sarı-kırmızılılar, ligin bitmesine 5 hafta kala kupaya bir adım daha yaklaştı.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, turkiyegazetesi.com.tr tarafından yöneltilen 2 soruyu cevapladı.

Galatasaray'ın merkezden hücum etmekte zorlandığını gördük. Oyun kanatlara yığındı ve gelecek haftalarda size karşı kapanan takımlara karşı özel bir çalışma yapacak mısınız?

Başakşehir takımı kendi oyunundan çok daha farklı bir oyun oynadı.  Kendi yarı sahasında çok bekledi.  Özellikle uzun toplarla çıkmaya çalıştı. 10 kişi bekleyen bir takıma karşı bence ilk yarıda girdiğimiz pozisyon sayısı çok kötü değildi.

Oyun kurarken de acele de etmedik aslında. Zaman zaman kenarları da kullandığımızda etkili bir şekilde rakip kaleye gittik. Son vuruşlarda biraz daha dikkat etseydik, ilk yarıyı daha farklı bir şekilde önde kapatabilirdik ama genel olarak baktığımızda iyi, formda ve organize bir takıma karşı oynadık.

Sonuçtan, gol beklentisinden ve rakip ceza sahasında buluşmamıza bakılırsa böyle bir takıma karşı iyi bir rakam...

Okan Buruk bu sezon ilk kez giydi taraftar yoğun ilgi gösterdi! Karşılaşma sonrası o detayı açıkladı

Sizi ilk kez Galatasaray kaşkolü ile maça çıkarken gördük. Bu bir şampiyonluk mesajı mıydı?

Bana hep söylüyorlardı Galatasaray atkısı hiç atkı takmadın diye. Maça sarı-kırmızı atkıyla çıkmak istedim. Görüntü olaral ve dediğiniz gibi şampiyonluk yolunda sarı-kırmızı bayrakları, atkıları hazır hale getirelim  diye bir motivasyonum vardı.

Okan Buruk'un taktığı kaşkole sosyal medyada yoğun ilgi gösterildi. Birçok taraftar tecrübeli hocanın geri kalan haftalarda maçlara kaşkolle çıkmasını istedi.

Okan Buruk bu sezon ilk kez giydi taraftar yoğun ilgi gösterdi! Karşılaşma sonrası o detayı açıkladı

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...