Ertuğrul Sağlam : 'Gider, Fenerbahçe'yi yener geliriz'
Fenerbahçe maçına hazırlanan Bursaspor'da teknik direktörü Sağlam, "Sinirimizi bozmadan oynayabilirsek üç puan alır geliriz" dedi.
Kaydet
|
"GİDER FENERBAHÇE'Yİ YENER GELİRİZ"
Bu arada, antrenman öncesi saha ortasında futbolcularla bir görüşme yapan ve Gençlerbirliği karşılaşmasında alınan galibiyet nedeniyle oyuncularını kutlayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, lider Fenerbahçe ile yapılacak maçın önemini anlattı.
Fenerbahçe'yi yenebileceklerini söyleyen başarılı teknik adam, şunları dile getirdi:
"Sinirimizi bozmadan pozisyon alabilirsek, oynayabilirsek oradan üç puan alır geliriz. Bunun için neler yapmamız gerektiğini benim kadar sizler de biliyorsunuz. Mücadele etmek, futbolun doğrularını yapmak, az hata yapmak, artı sinirimizi bozmadan, konsantrasyonumuzu bozmadan, hakemlerle uğraşmadan, bu gibi dezavantajları yaşamazsak, yürekten inanarak söylüyorum, gideriz Fenerbahçe'yi yeneriz geliriz. Bunun için futbolun doğrularını, futbolun bazı değerlerini ortaya çıkarmamız lazım. Bizim kalitemiz var, yeteneğimiz var, yüreğimiz de var."
Yeşil-beyazlı takım, yarın sabah salonda kondisyon ve akşam saatlerinde ise sahada yapacağı antrenmanla Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürecek.
Bizi Takip Edin
