EuroLeague'de Olympiacos - Real Madrid finali! Tavares Barcelona'yı "Barça"ladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
EuroLeague'de Olympiacos - Real Madrid finali! Tavares Barcelona'yı "Barça"ladı

SPOR Haberleri

THY EuroLeague Final Four'da yarı final müsabakaları tamamlandı ve finalistler beli oldu. Litvanya’nın Kaunas şehrinde bulunan Zalgirio Arena’da düzenlenen maçların ilkinde Olympiakos ile Monaco karşılaştı. Yunan ekibi rakibini 76-62 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Diğer yarı final maçında ise Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Madrid ekibi salondan 78-66 üstünlükle ayrılarak diğer final biletini alan diğer bir takım oldu.

Litvanya'nın Kaunas kentindeki Zalgirio Arena'da düzenlenen THY Euroleague Final-Four organizasyonu yarı final ilk maçında Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geldi.

Yabusele ve Deck gibi iki forvetinden eksik mücadele eden Real Madrid, ilk yarısını 42-36 geride tamamladığı maçın 2. yarısında ezeli rakibine yalnızca 23 sayı şansı tanıyarak maçı 66-78 kazandı.

EUROLEAGUE FİNALİ NE ZAMAN?

THY Euroleague Final Four Yarı Final maçlarının ardından Olympiakos ile Real Madrid finale yükseldi. Barcelona'da forma giyen milli basketbolcu Sertaç Şanlı, bitime 2,5 dakika kala beş faulle oyun dışında kaldı.

Real Madrid, 21 Mayıs Pazar günü, TSİ 20.00'de oynanacak final maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'un rakibi oldu. Barcelona ise aynı gün TSİ 17.00'de başlayacak üçüncülük mücadelesinde Monaco ile karşılaşacak.

https://twitter.com/RMBaloncesto/status/1659648640007151618

KAUNAS'TA TAVARES'İN GECESİ

Barcelona'ya 2. yarıda sadece 24 sayı izni veren Real Madrid'de Walter Tavares maça damga vurdu. Yıldız pivot maçın son bölümünde coşarken 20 sayı, 15 ribaund, 39 rankingle parkeden ayrıldı.

İLK FİNALİST OLYMPİACOS

Euroleague play-off turunda Anadolu Efes'i 3-2'yle eleyerek adını Kaunas'taki Final-Four'a yazdıran Olympiacos, Monaco'yu da 76-62 yenerek adını finale yazdırdı. Monaco'nun 3. çeyrekte sadece 2 sayı atabildiği maçta Kostas Papanikolaou yıldızlaştı. Yunan devi, 1997, 2012 ve 2013'ten sonra 4. şampiyonluğunu istiyor.

EuroLeague'de Olympiacos - Real Madrid finali! Tavares Barcelona'yı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...