Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze görevinden istifa etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze görevinden istifa etti

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, Trabzonspor maçı sonrası görevini bıraktığını açıkladı. Şota, "değişik bir hava gelmeli. Üzgünüm. Beklemediğim bir gün oldu. Bunu yapmak zorundayım." ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'de Fatih Karagümrük, deplasmanda Trabzonspor'a 5-1 mağlup oldu. Farklı mağlubiyetin ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze, görevinden ayrılma kararı aldığını duyurdu.

OYUNCULAR DA CEVAP VEREBİLİRDİ

Şota Arveladze, beIN Sports'a yaptığı açıklamada şunları söyledi "Burada oynamak her zaman zor. İyi başladık ama kötü bitirdik. Bu kadar zor deplasman olmasına rağmen güvenerek geldik. İyi bir hafta da geçirdik ama sahada her şey kötü oldu. Bu kadro böyle olmamalı. Bu kadrodan daha fazla beklenti var. Benim için de beklentiler az oldu. Oyuncular da cevap verebilirdi.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Şota Arveladze görevinden istifa etti - 1. Resim

GÖREVİ BIRAKIYORUM

Sevdiğim bir kulüp. Görevi bırakıyorum. Kalan 9 maçta çok zor dönem var. Değişik bir hava gelmeli. Üzgünüm. Beklemediğim bir gün oldu. Bunu yapmak zorundayım."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...