Fatih Terim'den teşekkür! Türkiye - İsviçre Replay 2008 maçı sonrası duygularını paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Fatih Terim'den teşekkür! Türkiye - İsviçre Replay 2008 maçı sonrası duygularını paylaştı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... EURO 2008 turnuvasında karşılaşan Türkiye ve İsviçre milli takım oyuncuları Lozan'da düzenlenen Replay 2008 maçına çıkarak 15 sene öncesinin hatırlattı. Takımın başında yer alan Fatih Terim, sosyal medya paylaşım yaparak emeği geçenlere teşekkür etti.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye ve İsviçre milli takımlarının eski oyuncuları, depremzedeler yararına yeniden karşılaştı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenenler yararına düzenlenen organizasyonda EURO 2008'de yapılan Türkiye-İsviçre maçında forma giyen milli futbolcular İsviçre'nin Lozan kentindeki Stade de la Tuiliere'da sahaya çıktı.

Karşılaşma 2-2'lik beraberlikle tamamlandı. Mücadelede İsviçre'nin gollerini Eren Derdiyok ve Matias Vitkieviez kaydederken, milli takımın gollerini Semih Şentürk ve forvet hattında görev alan eski kaleci Volkan Demirel attı.

Fatih Terim'den teşekkür! Türkiye - İsviçre Replay 2008 maçı sonrası duygularını paylaştı

FATİH TERİM'DEN TEŞEKKÜR

Kişisel sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Fatih Terim, teşekkür mesajı yayınlayarak şöyle konuştu:

Eski öğrencilerim, yeni meslektaşlarımla çok anlamlı bir amaç uğruna bir aradaydık. İlk andan itibaren tüm anıların canlı kaldığını görmek beni çok mutlu etti. Yine de şunu söylemem gerekir ki, hiç bu kadar sık oyuncu değiştirmek zorunda kalmayı beklemiyordum.

Parçası olmaktan mutluluk duyduğum bu özel gün vesilesiyle, yaşadığımız deprem felaketinde desteklerini bizden esirgemeyen İsviçreli dostlarımıza ve Lozan’daki bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...