Fenerbahçe harekete geçti: 2011 Süper Kupa oynansın

Düzenleyen:
Fenerbahçe harekete geçti: 2011 Süper Kupa oynansın

SPOR Haberleri

Futbolda şike davasında verilen beraat kararını hatırlatan sarı lacivertliler “Bu kararla birlikte o yıl tertiplenmeyen kupa organizasyonu yerine getirilsin ve kupa hak edenin müzesine gitsin” dedi.

M. Emin ULUÇ

Fenerbahçe Kulübü, 2011’de oynanmayan Süper Kupa Finali’nin oynatılması için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulundu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “27 Aralık 2021 tarihinde, Yargıtay 5. Ceza Dairesinin ‘Futbolda Sözde Şike Davası’nda mahkemenin verdiği beraat kararını onamasıyla 2010-2011 şampiyonluğumuz bir defa daha ve geri dönülemez şekilde tescil edilmiş; bu gerçekten yola çıkarak da şampiyonluğumuzun bize getirdiği doğal bir hakkı dile getirme gereği doğmuştur” denildi. 

FENER FİYAT YÜKSELTİYOR

2010-2011 Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe ile aynı sezonun Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş arasında oynanması gereken 2011 Türkiye Süper Kupa karşılaşmasının sözde dava ve devamında TFF’nin aldığı erteleme kararına istinaden oynanmadığı hatırlatılırken “Yargıtay tarafından nihai kararın verilmesiyle birlikte bu maçın bir an önce organize edilmesini ve vicdanlarda yer eden büyük bir soru işaretinin ortadan kaldırılmasını, hak edenin kupayı müzesine götürmesini istiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...