Fenerbahçe yarış bitmedi dedi! Kanarya, Kayserispor engelini rahat geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe yarış bitmedi dedi! Kanarya, Kayserispor engelini rahat geçti

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trendyol Süper Lig'in 36.haftasında Fenerbahçe, sahasında Kayserispor'u etti. Sarı-lacivertliler sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36.haftasında Kayserispor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'nin gollerini 18.dakikada Michy Batshuayi, 43.dakikada Alexander Djiku ve 59.dakikada Çağlar Söyüncü kaydetti.

Sarı-lacivertliler bu skorla birlikte puanını 93'e yükseltti. Kayserispor'un puanı ise 41'de kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

🌕🔵FENERBAHÇE GOL OLUP YAĞIYOR 12.05.2024 20:16

⚽59'Çağlar Söyüncü

Fenerbahçe 3-0 Kayserispor


✋BECAO DERBİDE YOK 12.05.2024 19:53

Fenerbahçe'de 45+3'te sarı kart gören Rodrigo Becao, cezalı duruma düştü. Yıldız oyuncu gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.


🌕🔵FENERBAHÇE FARKI 2'YE ÇIKARDI 12.05.2024 19:50

⚽43' Alexander Djiku

Fenerbahçe 2-0 Kayserispor


🌕🔵FENERBAHÇE PERDEYİ ERKEN AÇTI 12.05.2024 19:18

⚽18' Michy Batshuayi

Fenerbahçe 1-0 Kayserispor


FENERBAHÇE'DE EKSİKLER BELLİ OLDU

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Mert Müldür'ün yanı sıra sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek ve Bright Osayi-Samuel, müsabakada forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder, Edin Dzeko, Rodrigo Becao, Dusan Tadic, Ferdi Kadıoğlu ve Michy Batshuayi kart görmeleri durumunda Galatasaray derbisinde takımlarını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe - Kayserispor CANLI | Süper Lig'de şampiyonluk belli oluyor - 1. Resim

FENERBAHÇE-KAYSERİSPOR KARŞILAŞMASININ İLK 11'LERİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Becao, Çağlar, Oosterwolde, Djiku, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

Kayserispor: Bilal, Carole, Aif, Kolovetsios, Gökhan, Kartal Kayra, Shukurov, Bourabia, Mane, Boa Morte, Cardoso.

İSMAİL KARTAL MAÇ ÖNCESİ KONUŞTU

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maç öncesi konuştu. Sakatlıklardan dolayı kadroda zorunlu rotasyona gittiğini aktaran İsmail Kartal, "Bazı sakat oyuncularımızın son idmanlarda yaşadıklarından dolayı zorunlu rotasyonla maça başlayacağız. Hangi oyuncuyla başlarsak başlayalım her maça kazanmak için çıkıyoruz." ifadelerini kullandı. Bazı futbolcuları farklı mevkilerde denediklerini bildiren Kartal, "Bu akşam da iyi mücadele edip iyi oynayıp 3 puanı almak istiyoruz. Sonuçta hafta içinde bazı oyuncularımızı bazı mevkilerde denedik, onlarla başlayacağız. Bu maçı kazanıp yolumumza devam etmek istiyoruz." dedi. Kayserispor'un oyununa göre planlarını yaptıklarını dile getiren deneyimli teknik adam, "Kayserispor iyi bir takım. Rakibe göre planlarımızı yaptık. Tüm oyuncularımıza güveniyorum. Hangi oyuncuyla oynarsak oynayalım iyi bir oyunla kazanmayı ümit ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.
Fenerbahçe - Kayserispor CANLI | Süper Lig'de şampiyonluk belli oluyor - 2. Resim

ŞAMPİYON BELLİ OLACAK

Fenerbahçe, haftaya Galatasaray'ın 6 puan arkasında 2.sırada girdi. Sarı-lacivertliler şu ana kadar oynadıkları 35 karşılaşmada 28 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Eğer Fenerbahçe, Kayserispor'a puan kaybeder, Galatasaray'da Karagümrük engelini geçerse sarı-kırmızılı ekip şampiyonluğunu ilan edecek.

Konuk ekip Kayserispor ise 13.sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılılar, 35 karşılaşmada 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...