Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fenerbahçe, Konya'yı gözüne kestirdi

Fenerbahçe, Konya'yı gözüne kestirdi

Alanya galibiyetiyle havaya giren sarı lacivertliler, Konya’dan rövanşı alıp ikincilik iddiasını artırmak istiyor. Eli güçlenen Kartal bütün planlarını 3 puan için yapıyor

Kaydet
a- | +A

EMİN ULUÇ

Fenerbahçe, zorlu Konya maçından üç puan alarak galibiyet serisini sürdürme hedefinde. Ligde 2 puan ortalaması yakalayan İsmail Kartal, Alanya zaferinin anlam kazanması için Konya’yı da devirmek zorunda olduklarını vurgularken “Galibiyete mecburuz” ifadesinde bulundu. İyi bir hava yakaladıklarını belirten Kartal “Lig ikinciliği hedefi için kalan bütün maçlarımızı kazanmak için savaşacağız. Rakibin kim olduğunun önemi yok. Bunu başaracak güce sahibiz” sözleriyle oyuncularına olan güvenini dile getirdi.

BIRAKMAK YOK

Avrupa arenasının önemine dikkat çeken İsmail Kartal “Taraftarımızın da desteğiyle bu hedefe ulaşacağız” ifadelerini kullandı. Konyaspor’un ligin en iyi takımlarından olduğunu söyleyen tecrübeli çalıştırıcı “Kazanmak için rakipten daha çok mücadeleye etmeliyiz” vurgusunda bulundu. Sakatların iyileşmesiyle kadro tercihi artan İsmail Kartal, Alanya’ya fark atan takımda tek değişiklik yapacak. Ozan Tufan’ı kesip sağ beki Osayi’ye teslim edecek Kartal, sağ kanatta ise cezası biten İrfan Can’a şans verecek.

FERDİ'NİN KEYFİ KAÇTI

Formunun zirvesindeyken sakatlanan Ferdi Kadıoğlu, millî maçı kaçıracak olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Millî takım tercihini Türkiye’den yana kullanan Ferdi, önündeki ilk fırsat olan Portekiz karşılaşmasının kadrosuna sakatlığı sebebiyle çağırılamayacağı için moralsiz.

BAKMADAN GEÇME
Fenerbahçe geleceği tapuladı
HABER

Fenerbahçe geleceği tapuladı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.