Fenerbahçe resmen açıkladı! Melissa Vargas İstanbul'a döndü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fenerbahçe resmen açıkladı! Melissa Vargas İstanbul'a döndü

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, milli yıldız Melissa Vargas'ı yeniden kadrosuna kattı. Vargas, sezonun kalan bölümünde sarı lacivertli formayı giyecek.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımının geçen sezon şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ve başarısını A Milli Kadın Voleybol Takımında da sürdüren Melissa Vargas yeniden Türkiye'de.

Son olarak Çin temsilcisi Tianjin Bohai Bank'ta oynayan 24 yaşındaki milli pasör çaprazı, 2023-2024 sezonunun kalan bölümünde yeniden sarı lacivertli formayı giyecek. İstanbul’a gelen Vargas, havaalanında Fenerbahçe atkısıyla poz verdi.

"İSTANBUL'A GERİ DÖNDÜ"

Fenerbahçe’den konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ile lig şampiyonluğu kazanan,  A Milli Kadın Voleybol Takımı'yla Milletler Ligi ve Avrupa şampiyonluğu yaşayıp, olimpiyat elemelerinde 7'de 7 yapan takımın bir parçası olan Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın en önemli isimlerinden biri olan oyuncumuz Melissa Vargas, İstanbul'a geri döndü. Voleybolcumuz Melissa Vargas, sezonun geri kalan kısmında Fenerbahçe Opet’in başarısı için ter dökecek."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...