Fenerbahçe Sneijder'in peşinde
Başkan Aziz Yıldırım bir dostunun "Galatasaray halen Sneijder'le sözleşme yenilemedi. Alır mıyız?" sorusuna "Uzatmazlarsa alırız, neden almayalım"
Kaydet
|
AYRILDIĞI GÜN DÜĞMEYE BASILACAK
Yıldırım'ın sözleri çevresindekileri heyecanlandırırken, önümüzdeki dönem transferde çok sıcak günler yaşanacağının da işaretiydi. Edinilen bilgiye göre, F.Bahçe Sneijder konusunda harekete geçmek için, bu futbolcunun G.Saray'la bağlarını kesin olarak koparmasını bekleyecek. Hollandalı yıldızın takımla yollarının ayrıldığı gün ise operasyon için düğmeye basılacak. Bilindiği gibi Sneijder, uzun süredir G.Saray'dan sözleşme yenileme teklifi bekliyordu. Cimbom'la mukavelesi 31 Mayıs 2016'da bitecek olan tecrübeli oyuncu, FIFA kuralları gereği 1 Aralık 2015 tarihinden itibaren başka kulüplerle görüşme, hatta anlaşma yapma hakkına sahip olacak.
CİMBOM'DAN DA JET TEKLİF
Fenerbahçe'nin Sneijder planı G.Saray'ı da harekete geçirdi. Hollandalı yıldıza 2018'e kadar sözleşme önerildi. Ancak Avrupa'dan da teklifler alan Sneijder düşünmek için G.Saray yönetiminden süre istedi.
Bizi Takip Edin
