Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi: PSG kancayı taktı

- Güncelleme:
Fenerbahçe'de Arda Güler gelişmesi: PSG kancayı taktı

SPOR Haberleri

PSG, Fenerbahçe’nin kalbini çalmaya hazırlanıyor. Fransız devi, bugün Arda Güler için bir görüşme gerçekleştirecek. Başkan Ali Koç’un gönlü istemese de, genç yetenek yuvadan uçabilir.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, PSG Başkanı Nasır El-Halifi ile bir araya gelince, sarı lacivertli camia Fransa’dan yıldız transferi beklentisine girmişti. Koç’un El-Halifi’den kimleri istediği, yeni sezonda kimlerin çubukluyu giyebileceği konuşulmaya başlanmıştı ki; PSG’den kontra geldi. Fransız devinin Katarlı sahibi El-Halifi’nin Ali Koç’tan Arda Güler’i istediği ortaya çıktı. Bir çok dünya devini peşinden koşturan Arda için ilk hamleyi yapan PSG, noktayı da koymak için kolları sıvadı. PSG Sportif Direktörü Luis Campos’un şubat ayında Arda Güler’in ailesiyle görüşüp ret cevabı almasının ardından patron devreye girdi. 

KOÇ İKNA OLABİLİR

Ali Koç’tan izin isteyen Nasır El-Halifi, Arda’nın babasıyla bugün bir toplantı gerçekleştirecek. 18’lik yıldıza PSG forması giydirmekte kararlı olan El-Halifi’nin geri çevrilemeyecek bir teklif yapması bekleniyor. Ancak konu sadece Arda ve ailesi değil. Karar merci, genç yıldızla serbest kalma opsiyonu olmayan sözleşme yenileyen Fenerbahçe! Başkan Ali Koç’un Arda’yı en az bir yıl daha takımda tutmak istediği biliniyor. PSG’nin amacına ulaşmak için en az 25 milyon avro bonservis ve bir sonraki satıştan pay vermesi gerekiyor. Koç’un ancak böyle bir teklif karşısında kapıları açabileceği belirtiliyor.

KENDİSİ GİTTİ ENKAZI KALDI

Kanarya’da Jorge Jesus gitti, arkasında transferleri kaldı! Portekizli döneminde kadroya katılan 13 oyuncu için Fenerbahçe’nin kasasından 40 milyon avrodan fazla para çıktı. Ayrıca Rossi’nin bonservisine de 5,5 milyon avro ödendi. Bu oyunculardan İrfan Can ile yaşadıkları sakatlıklara rağmen Batshuayi ve Peres göz doldurdu. Jesus’un gözdeleri olsalar da Arao, Rossi ve Samet, camianın beklentisinin altında kaldı. Bruma, Oosterwolde, Pedro, Emre, Henrique, King ve Alioski ise tam anlamıyla hayal kırıklığı oldu. Lincoln de sezonu erken kapattı. Bu oyunculardan sadece kiralık sözleşmesi biten Alioski ayrılacak. Fenerbahçe diğerlerinden kurtulmak için mesai yapacak.

SON SÖZ FENER’İN

Arda Güler’in bir önceki sözleşmesinde sezonda bin 500 dakika oynamazsa 5 milyon avroya serbest kalır maddesi bulunuyordu. Ancak genç yıldızın yenilenen sözleşmesinde serbest kalma opsiyonu yok. Arda’yı isteyen Fenerbahçe’yi ikna etmek zorunda.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...