Fenerbahçe'de asıl hedef Aboubakar

Fenerbahçe'de asıl hedef Aboubakar

SPOR Haberleri

Artem Dzyuba’nın adaylar arasında olduğu forvet transferine değinen Rus basını “F.Bahçe için öncelik Dzyuba değil, Aboubakar” dedi. Kamerunlu An-Nasrr’da son maça çıkmamıştı.

M. EMİN ULUÇ

Jorge Jesus’a fiyakalı bir karşılama yapan ve imza töreni düzenleyen Fenerbahçe’de artık gözler yapılacak transferlere çevrildi. Sarı lacivertlilerin, savunmaya, orta sahaya ve en çok da forvete takviye yapacağı biliniyor. Forvet transferi için liste kabarık. Bunların içinde Zenit’le sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Rus golcü Artem Dzyuba da var. Ancak Rus basınından Metaratings'in haberine göre, Fenerbahçe'nin asıl hedefi Dzyuba değil, iki defa Beşiktaş’a gelen ve Süper Lig’de iz bırakan Vincent Aboubakar…

SAKATLIK BAHANESİ

Son olarak An-Nassr'ın El Ehli ile oynadığı maçta forma giymeyen Kamerunlu golcü için Suudi Arabistan basınında da birçok iddia gündeme geldi. Kritik karşılaşma öncesinde kulübe yakın kaynaklar Aboubakar'ın sakatlığının geçtiğini ve oynamaya hazır olduğunu yazmıştı. Ancak Aboubakar'ın maç kadrosunda olmaması ve ardından da Kamerun Millî Takımı’na çağrılması birçok soru işaretini de beraberinde getirdi. Aboubakar’ın başka bir takımla anlaştığı ve bu yüzden kadroya alınmadığı iddia edildi.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...