Fenerbahçe'de teknik direktör iddiaları! Jorge Jesus giderse ya Sergen Yalçın ya da Montella...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'de teknik direktör iddiaları! Jorge Jesus giderse ya Sergen Yalçın ya da Montella...

SPOR Haberleri

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de gözler Medipol Başakşehir'le oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline çevrildi. Teknik direktör Jorge Jesus, sezonu kupayla tamamlamak istiyor. Portekizli çalıştırıcının sözleşmesi ise 30 Haziran'da sona erecek. Sarı-Lacivertli taraftarlar Jesus'la devam edilip edilmeyeceğini merak ediyor. İtalyan basını, Adana Demirspor'un başarılı teknik direktörü Vincenzo Montella'yı Fenerbahçe'ye yazdı. Sergen Yalçın'ın ismi ise sosyal medyada gündem oldu.

Sport Italia'nın haberine göre; Adana Demirspor Teknik Direktörü Montella, Fenerbahçe'ye yakın... Adana ekibinde son 2 sezondur adından söz ettiren İtalyan çalıştırıcının Türkiye'de kalacağı ve Fenerbahçe'yi beklediği iddia edildi.

Sarı lacivertlilerin Jorge Jesus'un yerini doldurabilecek yeni bir teknik direktör aradığı belirtilirken, Montella'nın Fenerbahçe için en sıcak isimlerden biri olduğu ifade edildi.

SERGEN YALÇIN SESLERİ

Beşiktaş'ı şampiyon yaptıktan sonra 2021-22 sezonunu tamamlayamayan Sergen Yalçın ise Fenerbahçe ile ismi anılan diğer teknik direktör. Süper Lig'de son yıllardaki yerli teknik direktör başarısı Fenerbahçe'yi Jesus sonrası böyle bir karara itebilir.

Başkan Ali Koç'un Sergen Yalçın'la bir araya geldiği iddiaları Twitter'ı salladı. Beşiktaş'tan sonra takım çalıştırmayan Yalçın son olarak Trabzonspor'la görüşmüş ancak anlaşma sağlanamamıştı.

50 yaşındaki çalıştırıcı, futbolculuk döneminde 1999 yılında Fenerbahçe forması da giymişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...