Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fenerbahçe'nin rakibinde ayrılık depremi

Fenerbahçe'nin rakibinde ayrılık depremi
Başlık ResmiFenerbahçe'nin rakibinde ayrilik depremi

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Ajax, 23 yaşındaki defans oyuncusu Mike van der Hoorn'un açıklamaları ile sarsıldı.

Kaydet
|
Fenerbahçe ile oynanacak karşılaşma öncesi Hollanda basınına çarpıcı açıklamlar yapan Mike van der Hoorn, teknik direktör De Boer'in kararlarından memnun olmadığını söylerken, ''İlk 11'de olmamaktan, kenarda beklemekten nefret ediyorum. Bundan hiç memnun değilim. Bu gelişimim için de iyi bir durum değil. Transfer döneminde (Ocak) ayrılmayı umuyorum. Bu daha fazla süremez'' ifadelerini kullandı.
2013 yılında Utrecht'ten Ajax'a transfer olan Mike van der Hoorn bu sezon 18 kişilik kadroda yer bulmasına henüz süre almadı. Genç oyuncunun 2017 yılına kadar Ajax ile sözleşmesi bulunuyor.
 
Kaynak:Sporx
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.